Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predan pritvorskom nadzorniku

Uhićen osumnjičeni za krađu 170 komada alata iz trgovačkog centra

Slavonski Brod: Policija uhitila osumnjičenog za krađu raznog alata iz trgovačkog centra
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
13.03.2019.
u 15:14

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad kod 42-godišnjakom kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela teške krađe

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad kod 42-godišnjakom kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela teške krađe. Tereti ga se da je u vremenu od 9. do 11. ožujka iz trgovačkog centra u Slavonskom Brodu otuđio veću količinu raznog alata čija je vrijednost nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pretragom njegove obiteljske kuće policijski su službenici pronašli 19 kružnih pila, dva zračna kompresora, tri udarna čekića, 96 udarnih bušilica, 28 ubodnih pila i 22 kutne brusilice. Osumnjičeni 42-godišnjak uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a potom će biti doveden na Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu. Sva pronađena oprema bit će vraćena trgovačkom lancu.

>>Snimka krađe skupocjene slike


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije