Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavo vjenčanje

Uhićen napadač iz Imotskog, muškarac koji je dobio nogom u glavu i dalje spojen na respirator

Zagreb: U popodnevnim satima po?eo pretres ku?e Hrvoja Balenta, osumnji?enog u akciji Agrokor
Goran Stanzl/PIXSELL
18.06.2022.
u 21:59

Policija kaže da postoji osnovana sumnja da je 20-godišnjak u petak, oko 19,20 sati, u Imotskom, u Ulici Vladimira Nazora, fizički napao 27-godišnjaka i nanio mu teške i po život opasne ozlijede

Policija je uhitila 20-godišnjeg napadača u Imotskom koji je u petak navečer teško ozlijedio 27-godišnjaka čiji je život i dalje u opasnosti te je na intenzivnoj njezi u splitskom KBC-u gdje je spojen na respirator.

Policija kaže da postoji osnovana sumnja da je 20-godišnjak u petak, oko 19,20 sati, u Imotskom, u Ulici Vladimira Nazora, fizički napao 27-godišnjaka i nanio mu teške i po život opasne ozlijede.

Uz kaznenu prijavu 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku. Neslužbeno se doznaje kako se teška nesreća dogodila na vjenčanju.

Dalmatinski portal razgovarao je s osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna. Kaže kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol. 

- Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu - rekla je osoba koja se našla u istom društvu. 

- Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest - dodaje. 

U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Mladić je zadobio ozljede opasne po život.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:19 19.06.2022.

Retardirani pijani kreten kakvih danas ima jako puno i neće dobiti nikakvu kaznu,možda novčanu malo i to je to

KA
kažemja
01:18 19.06.2022.

Rvat katolik.Što on ima gledati njegovu đevojku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije