Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građani mogu odahnuti

Uhićen muškarac koji je u više navrata pucao na zagrebački starački dom

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
28.07.2022.
u 15:23

Uz kaznenu prijavu osumnjičeni je predan u pritvorsku jedinicu.

Uhićen je 40-godišnjak kojeg se sumnjiči da je iz neutvrđenih razloga u više navrata pucao na dom za stare i nemoćne u Zagrebu. 

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni u četiri navrata od sredine ožujka do kraja srpnja 2022. godine pucao u smjeru kuhinje i šetnice doma, pri čemu je dva puta oštetio prozore kuhinje u kojoj su se za to vrijeme nalazili zaposlenici. Napade je provodio na području Medveščaka u popodnevnim satima s prozora na prvom katu stambene zgrade. Koristio je zračnu pušku marke "GAMO“ te zračno streljivo "diabola", izvijestili su iz PU zagrebačke. 
 
U ponedjeljak 25. srpnja, policijski službenici s Medveščaka su temeljem Naloga Županijskog suda u Zagrebu obavili pretragu stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pri čemu je pronađena i oduzeta zračna puška i streljivo koji se dovode u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom“ i kaznenog djela "Oštećenje tuđe stvari“.  

VIDEO: Američki magazin proglasio Split jednim od najboljih gradova za umirovljenike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije