Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Uhićen mladić, tereti ga se za mučenje i smrt psa

Policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
26.06.2019.
u 14:24

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Policija je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinje uhitila 25-godišnjeg mladića.

Prije nešto više od mjesec dana u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj zaprimljena je dojava da je u krugu tvrtke u Budakovoj ulici u Slavonskom Brodu pronađen zavezan i uginuli pas. Izlaskom na mjesto događaja policijski su se službenici uvjerili u istinitost dojave.
Prema dostupnim informacijama, pas je navodno pronađen u stanju raspadanja, vezan za ogradu na način da se ne može osloboditi i na mjestu gdje ga je vrlo teško uočiti.

Volonteri i aktivisti za zaštitu životinja strahovali su da je ubijen pa ostavljen da trune ili da je, svezan na lancu, uginuo od gladi i žeđi. Policija je daljnjim radom pronašla 25-godišnjeg mladića nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinje. Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Komentara 3

LI
liliZG
14:48 26.06.2019.

to su oni koji se prvo vježbaju na životinjama pa onda krenu na ljude,.. satrti u korijenu.

OB
ObrenM
16:16 26.06.2019.

Hala na ljudskosti i čestitosti novinara,koji je zastitio prekrasnog mladica ,neobjavivsi niti njegovo ime,a kamoli nesto vise.To je inace divan decko, samo je jos u pubertetu.Jos jednom vam Hvala sto nije prokazan,jer bi to jako djelovalo na razvoj divnoga mladica.Bravo i za njegove cestite roditelje.

ME
medvedgrad
09:54 27.06.2019.

""Sve dok ljudi ne budu kaznjavani za ubijanje zivotinja kao i za ubojstvo ljudi, covjek nece biti covjek" Mark Twain

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije