Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26-GODIŠNJAK

Uhićen mladić koji je napao brata trostrukog ubojice iz Splita: Ima debeli dosje

Uhićen napadač na brata splitskog ubojice, pretukli su ga u busu
Foto: PIXSELL/PIXSELL
18.02.2020.
u 15:00

J.G. negira napad na Stanislava, a prijeti mu istražni zatvor jer u svom dosjeu ima evidentiran niz kaznenih i prekršajnih djela.

Splitska policija uhitila je osobu koja je osumnjičena za napad na Stanislava Zavadlava, mlađeg brata osumnjičenog za trostruko ubojstvo.

Radi se o 26-godišnjaku s inicijalima J. G., a smatra se da je razlog napada njegovo prijateljevanje s pokojim Marinom Ožićem Paićem koji je zajedno s Marinom Bobanom (25) i Juricom Torlakom (38) ubijen u splitskom Varošu početkom siječnja, piše 24sata.

Stanislav Zavadlav je navodno prepoznao svog napadača i pokazao da je upravo on osoba koja je nasrnula na njega na splitskom predjelu Kila, nekoliko dana nakon zločina u krvavu subotu. 

J.G. negira napad na Stanislava, a prijeti mu istražni zatvor jer u svom dosjeu ima evidentiran niz kaznenih i prekršajnih djela. Između ostalog nad njim s vodi postupak zbog razbojništva na Županijskom sudu u Splitu.

Podsjetimo, Stanislav Zavadlav fizički je napadnut 16. siječnja u Splitu. Nije zatražio liječničku pomoć, a tek kasnije je sve prijavio policiji.Stanislav je upao u taksi kod splitskog City centra i zatražio pomoć od vozača. Rekao je, kaže svjedok, da je on brat od Filipa Zavadlava.

Taksist ga je zatim povezao dio puta i iskrcao na autobusnoj stanici, a on je onda navodno sjeo u autobus, rekli su očevici.

Vozač busa navodno je htio pozvati Hitnu pomoć, ali Stanislav mu nije dopustio.

"Imao je oguljen dio lica na desnoj strani glave, kao kad padneš s motora i ostane ti crveno. Ostavio sam ga na stanici na Pujankama jer sam iza sebe vidio da dolazi policija pod rotacijom. Pitao me koliko je dužan, a ja sam mu rekao ništa, dobro je. Kasnije sam nazvao policiju", rekao je taksist tada za 24sata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije