Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJ

Snimao djecu u kampu: U Rovinju uhićen stranac, u mobitelu pronađen inkriminirajući sadržaj

Osijek: Franjo Luli?, novi upravitelj Zatvora u Osijeku
Davor Javorovic/PIXSELL
26.07.2022.
u 11:34

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Na području Rovinja zabilježen je još jedan slučaj iskorištavanja djece za pornografiju, pa nakon što je u subotu policija uhitila oca i sina iz Njemačke koji su ručno izrađenom kamerom snimali nagu djecu, zbog istog kaznenog djela u nedjelju su uhitili danskog državljanina.

Kako je izvijestila istarska policija, u nedjelju u 14.45 sati djelatnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primijetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavijestila zaštitara koji je pozvao policiju.

Policija je muškarca uhitila zbog sumnje da je kod bazena mobitelom snimao nagu djecu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu mobitela u kojem su pronađene fotografije inkriminirajućeg sadržaja.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
11:55 26.07.2022.

To bi mogla biti prava turistička atrakcija :javno streljanje pedofila, naplačivat ulaznice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije