Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Madridu

Uhićen još jedan član 'Pink Panther' bande

Borko
Foto: interpol
12.02.2014.
u 18:00

Vjeruje se kako je banda od 1999. otela više od 300 milijuna eura

Borko Ilinčić, pripadnik međunarodne bande pljačkaša ''Pink Panther'' uhićen je u predgrađu Madrida, objavila je španjolska policija, javlja CNN.

Ilinčić (33), rođen je u Srbiji, a sudjelovao je u pljački draguljarnice u Dubaiju 2007. kad je ukradeno više komada skupocjenog nakita u vrijednosti od tri milijuna dolara. Zbog pljačke je osuđen na doživotni zatvor te je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

Interpol tvrdi kako je njihov plijen iznosio 11 milijuna eura te upozorava kako banda Pink Panther stoji iza oružanih pljački zlatarni diljem Europe, Bliskog istoka, Azije i SAD-a.

Vjeruje se kako je banda od 1999. otela više od 300 milijuna eura. Više od stotinu osumnjičenih povezuje se sa 340 pljački u 35 zemalja.

>> Uhićen Crnogorac D.V., član bande Pink Panther

>> Filmski bijeg: Član bande Pink Panther pobjegao iz zatvora

Komentara 1

MA
marlboro69
10:50 13.02.2014.

A gdje je pečat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije