Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Uhićen jer je počinio niz prometnih prekršaja dok je vozio ukradene pločice

Tražili su ga dokumente, no on kod sebe nije imao niti  jedan  dokument s fotografijom. No policajci su mu ipak uspjeli utvrditi  identitet, a kada su mu utvrdili identitet utvrdili su i da nema položen vozački ispit
10. studenoga 2020. u 12:55 2 komentara 550 prikaza
kazna
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija

Kada u vozili voziš ukradenu robu, onda bi  valjda trebao  paziti kako voziš, odnosno ne činiti prekršaje zbog kojih bi te mogla zaustaviti policija. Pravilo  je to koje očito nije  svladao 22-godišnjak s kojim  je istarska policija imala pune ruke posla.

Kune - novac 'Provjeravala' novčanice Predstavila se kao djelatnica banke i prevarila ženu za veći novčani iznos

Za mladića su stvari krenule krivo kada ga je 8. 11. oko 16 sati na državnoj cesti kod Stancije Kaligari uočila policijska patrola.  Vozio je Renault Kangoo pulskih oznaka i kretao se prema Žbandaju, a policajcima je  vozilo bilo sumnjivo jer je u teretnom prostoru imalo težak teret koji  je vidno opterećivao zadnju osovinu.  Mlađahni vozač je uz to skrenuo na cestu  na koju je skretanje prometnim znakom  zabranjeno pa su ga policajci zaustavili. 

Tražili su ga dokumente, no on kod sebe nije imao niti  jedan  dokument s fotografijom. No policajci su mu ipak uspjeli utvrditi  identitet, a kada su mu utvrdili identitet utvrdili su i da nema položen vozački ispit. Osim toga u vozilu su mu našli 30 tableta Normabela, koje nije mogao pravdati liječničkom dokumentacijom, a u tovarnom prostoru je prevozio veću količinu keramičkih  pločica.

policija njemačka ostao prilično iznenađen Na putu iz Njemačke u Hrvatsku mladić primio neočekivan poziv policije

- Našao sam te pločice.... - pokušao se opravdati 22-godišnjak.

No provjerom tih navoda utvrđeno  je da pločice nije pronašao već ih je otuđio iz ograđenog dijela parkirališta jednog hotela na području Poreča. Pločice su vraćene vlasniku, a 22- godišnjak je priveden o kazneno prijavljen zbog krađe.
Osim za krađu, prekršajno je  prijavljen i zbog droge i prometnih prekršaja.  Što se tiče ovog posljednjeg, sudac za prekršaje ga je kaznio s 21.700 kuna jer mu nije bilo prvi put da vozi bez položenog vozačkog ispita. Prekršajnu  prijavu zaradio je i 18-godišnjak koji je 21-godišnjaku  dao  Renault Kangoo da ga vozi  iako je znao da ovaj nema položeni vozački ispit.

Pelješki most snimljen iz zraka
VIDE I PLUSEVE I MINUSE
Kako u Neumu doživljavaju spajanje Pelješkog mosta: 'Otići će sav narod okolo!'
Argeta Junior
ZABAVNO I UKUSNO
Ovo su tri ukusna ljetna međuobroka koji će oduševiti vaše mališane