Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez milosti
Povratak na članak

Uhićen brutalni četverostruki ubojica: Pozira isključivo s oružjem

Davor P. nije pružao otpor prilikom uhićenja, a kasnije je čak s policijom rekonstruirao zločin korak po korak. Priznao je kako je ubojstvo počinio radi novca, a sada mu prijeti do 40 godina zatvora.

Komentari 12

AN
Antitrogloditist
16:07 25.08.2019.

Uhapsilo Ironmana004

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
16:17 25.08.2019.

Većina ne kuži ali svetosavska sekta i politika Srbije je već odgojila novu generaciju hladnokrvnih ubojica, još krvoločniju od one iz 90tih, potajno se naoružavaju i čekaju povoljan momenat da ponove zlo. U međuvremenu, mi se svađamo sa Bosancima, našim krucijalnim saveznicima u borbi protiv velikosrpskog fašizma, svađamo se međusobno, pokušavamo se svrstati uz bok zemalja gubitnica II Svj. rata...a Krsto ganja avione...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.