Naslovnica Vijesti Svijet

Uhićen brutalni četverostruki ubojica: Pozira isključivo s oružjem

Davor P. nije pružao otpor prilikom uhićenja, a kasnije je čak s policijom rekonstruirao zločin korak po korak. Priznao je kako je ubojstvo počinio radi novca, a sada mu prijeti do 40 godina zatvora.
25. kolovoza 2019. u 16:02 14 komentara 2232 prikaza
Foto: Instagram/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Policija je uhitila Davora P. (35) kojeg se sumnjiči za četverostruko ubojstvo počinjeno 7. kolovoza u Jabukovcu u Srbiji. Muškarac je toga dana došao na imanje seoskog bogataša Raje Kazimirovića s namjerom da mu ukrade novac, a u kući je zatekao tri žene -  Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

Pronađena djevojčica u prtljažniku automobila KRIJUMČARENJE DJECE Užas na srpskoj granici: Djevojčicu pokušali prokrijumčariti u prtljažniku

Naredio je ženama da mu predaju novac, a one su to odbile pa ih je ubio vatrenim oružjem. Dok je napuštao imanje u vrtu se na traktoru pojavio i Raja kojeg je također upucao, prenosi Blic.

Sudeći po društvenim mrežama ovog 35-godišnjaka bio je zaluđen oružjem. Gotovo na svakoj fotografiji pozira s puškama, a s novim oružjem hvali se u gotovo svakoj objavi. 

 | Autor : Instagram/Screenshot Foto: Instagram/Screenshot

Policija je prilikom hapšenja zaplijenila arsenal oružja, uključujući nekoliko pušaka, pištolj i noževe.

Davor P. nije pružao otpor prilikom uhićenja, a kasnije je čak s policijom rekonstruirao zločin korak po korak, prenosi Blic. Priznao je kako je ubojstvo počinio radi novca, a sada mu prijeti do 40 godina zatvora.

Gorenje WaveActive
ONI RADE DOK SE VI ODMARATE
Kako život učiniti jednostavnijim?

A1 izdvaja za Vas

  • Antitrogloditist:

    Uhapsilo Ironmana004

  • Avatar ehlbert13
    ehlbert13:

    Većina ne kuži ali svetosavska sekta i politika Srbije je već odgojila novu generaciju hladnokrvnih ubojica, još krvoločniju od one iz 90tih, potajno se naoružavaju i čekaju povoljan momenat da ponove zlo. U međuvremenu, mi se svađamo sa Bosancima, našim ... prikaži još! krucijalnim saveznicima u borbi protiv velikosrpskog fašizma, svađamo se međusobno, pokušavamo se svrstati uz bok zemalja gubitnica II Svj. rata...a Krsto ganja avione...