Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJELO U ŠUMI

Hrvat ubijen u Njemačkoj: Na tijelu su pronašli ozljede nanesene nožem

Ilustracija
Foto: Mickis-Fotowelt/GettyImages
17.07.2019.
u 09:30

Obdukcijom su na tijelu pronašli višestruke ozljede, a neke su bile nanesene nožem. Sumnja se da je mladić ubijen u noći sa subote na nedjelju te da su nakon toga tijelo odvezli u šumu i tamo ga ostavili.

Hrvat Kristijan B. (27) pronađen je mrtav u šumi u kod Laufa u njemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj. Pronašao ga je sakupljač gljiva prošlu nedjelju oko 7.30 sati. Policija je privela bračni par iz mjesta Lauf an der Pegnitz, osumnjičen za ubojstvo.

Do njihova identiteta došli su pretraživanjem mobitela ubijenog, čime je utvrđeno da je upravo s njima zadnji put komunicirao.

Muškarca (31) su zadržali u pritvoru dok se njegova žena brani sa slobode. Zasad nije poznat motiv ubojstva, ali je utvrđeno da su su se ubijeni i osumnjičeni za njegovo ubojstvo poznavali, piše Nordbayern.de.

Kako Bild piše, nagađa se da je mladić ubijen jer je navodno volio krivu ženu. 

Obdukcijom su na tijelu pronašli višestruke ozljede, a neke su bile nanesene nožem. Sumnja se da je mladić ubijen u noći sa subote na nedjelju te da su nakon toga tijelo odvezli u šumu i tamo ga ostavili.

 Policija je zaplijenila i vozilo u kojem su tijelo transportirali u šumu. 

– Pokušali su sakriti tragove u automobilu, no mi smo pronašli tragove krvi ubijenog. Par smo ispitali, davali su proturječne izjave no zanijekali su ubojstvo – kaže policija.

Ženu (29) sumnjiče da je pomagala suprugu, ali su je pustili jer je sudac smatrao da ne postoji opasnost od bijega i skrivanja dokaza.

Gdje su mladića točno ubili još se ne zna, a policija nije pronašla ni oružje

Komentara 11

DU
Deleted user
10:23 17.07.2019.

Da je Hrvat osumnjičen, opširno bi ste napisali cijelo rodoslovlje, podebljano bi bilo ako je iz katoličke obitelji. Bešker je već doktorirao na takvim manipulacijama, nevažno što je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivica. Hoćete li nastaviti biti obzirni kada i naš čovjek bude osumnjičen?

VL
????
10:16 17.07.2019.

Kulturan neki narod ovi Bavarci.

Avatar film
film
11:55 17.07.2019.

Perković...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije