Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sisak

UHDDR traži zabranu Bajagina koncerta u Sisku

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
11.09.2018.
u 15:20

'Tražimo zabranu nastupa Momčila Bajagića Bajage, isključivo zbog njegovog nastupa tijekom Domovinskog rata kojim je bodrio ionako krvoločne horde četnika'

Sisački ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata traži zabranu najavljenog koncerta Bajage koji se u Sisku treba održati ove subote, 15. rujna u sklopu manifestacije Dani piva u Sisku.

"Tražimo zabranu nastupa Momčila Bajagića Bajage, isključivo zbog njegovog nastupa tijekom Domovinskog rata kojim je bodrio ionako krvoločne horde četnika." - ističe se u priopćenju Udruge u kojem napominju i kako, kao borci za slobodu u Domovinskom ratu, u miru promiču toleranciju i slobodu.

"Ne širimo mržnju, ali smatramo kako je ovo previše s obzirom na okolnosti, s obzirom na to da naše majke, očevi, djeca, još uvijek tragaju za 1500 osoba nestalih u Domovinskom ratu. Smatramo da u Hrvatskoj imamo dovoljno odličnih pjevača i grupa koje se može angažirati na manifestacijama kao što je gore navedena.

Željeli bismo dobiti očitovanje tko je pozvao imenovanog pjevača u grad Siska dan prije obilježbe pogibije našeg heroja iz Domovinskog rata Marijana Celjaka. Općenito u mjesecu rujnu obilježavamo obljetnice najvećih stradavanja civila, hrvatskih branitelja i gradova i mjesta u Domovinskom ratu." - stoji u priopćenju  Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Siska.

>> Pogledajte video - Branitelji se u centru Sarajeva sukobili s policijom

Komentara 20

ZE
zeljko16
18:20 11.09.2018.

a turbo folk u zg-u sa srpskom pevaljkama je dobro došao. mrš licemjeri

GA
Gastarbeiter2
21:52 11.09.2018.

Polako ali sigurno preuzimaju nas katolibani....

Avatar Trica
Trica
15:29 11.09.2018.

Nećemo Bajagu, hoćemo Cecu pevaljku,odlučili su u UHDDR-u,pa su zaigrali Užičko kolo:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije