Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAKRIZA
Povratak na članak

Ugostitelji na mukama zbog odluka Stožera: Ne daju nam kredite, ukidamo plaćanje karticama

Ugostitelji su u Zagrebu na sat vremena zatvorili lokale, najavili daljnje mjere

Komentari 6

ST
stefj
11:45 09.10.2020.

Smanjenje PDV-a je jedna mjera za očuvanje poslovanja, tim mjerama su pribjegla sve razvijenije ekonomije. Mada kod nas to nikada ne funkcionira, nikada se nismo ugledali na uspješnije zemlje, na kvalitetne reforme. Uvijek je bilo da take nešto nije primjenjivo kod nas... Budući da nije, sada smo na dnu EU-a i dalje padamo i dalje se standard samo udaljuje od prosjeka EU-a... Ja ne vidim što drugo ugostitelji i birtijaši mogu napraviti, osim spašavati vlastitu kožu, zatvoriti i otpustiti ljude, rasprodati sve i to je to. Ili preći u ilegalu, pa dok ide, ide... Zapravo cijeli taj privatni sektor kod nas liči na gerilu, negdje 97% privatnog sektora. Rade, bolje reći, bore se, dok ih ne ulove, a onda je gotovo...

VL
KO
Korumpirani
19:38 09.10.2020.

Daj se pozatvarajte svi,budemo pili i jeli po klubovima ,jeftinije je

VL
TO
Tonto
21:38 09.10.2020.

Kafići bez ventilacije, Ustajao zrak vjerovatno pun virusa. Konobari s starom i prljavo krpom brišu stolove, a trebali bi alkoholom. Stolovi su razmaknute, ali kad sjednemo na stolice svaki zauzme po 70 cm te se tako reći dodirujemo. Za krajj - učestalo naplaćuju bez pravovaljanih računa, a kmeče kako nema (registrirano) prometa. Ja bi njih sve pozatvarao. Neka si nađu novi posao. Kao što su našli mnogi radnici propalih firmi i zanimanja koja su izumrla.

VL
TO
Tonto
21:32 09.10.2020.

Redovno sam po kafićima. Ventilacije nema (ustajao zrak)

VL
JV
Jugo Večernjak
10:16 11.10.2020.

Strašno.... Ak zatvore bertije, past će prodaja Mečki, Audija i BMWa.. 😁

VL
RZ
rebel.zg
13:58 09.10.2020.

Nek razmaknu stolove da se ogranici broj ljudi. Koliko vidim vecina kafica u koje ja odlazim ima nabijene stolove jedne na druge pa ako je lokal skroz pun pusu jedni drugima za vratom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.