Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Uginuo je najslađi i najpopularniji pomeranac na svijetu

Na Facebooku je Boo imao 16,6 pratitelja, a uginuo je u 12. godini.
19. siječnja 2019. u 12:49 10 komentara 4713 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Pomeranac Boo, najslađi i najpopularniji pas na svijetu, uginuo je u svojoj 12. godini, obavijestila je putem Facebooka njegova vlasnica Irene Ahn.

POVRATAK U PROŠLOST Bandićevi najotkačeniji videi: Otkrivamo što sve krije gradonačelnikov YouTube kanal

– Dragi prijatelji, u dubokoj tuzi tugom vas obavještavam da je Boo preminuo noćas u snu i tako se pridružio svom najboljem prijatelju Buddyju. Sigurni smo da ga je upravo on dočekao s druge strane duge. Naša obitelj je žalosna i slomljena, a jedina utjeha nam je što Boo više ne trpi bol – napisala je na Facebooku vlasnica Irene.

Ovaj preslatki pomeranac postao je zvijezda na društvenim mrežama zbog neodoljivih fotografija koje je njegova vlasnica redovito objavljivala i samo na Facebooku je imao 16,6 milijuna pratitelja. Boo se razbolio prije dvije godine, a prema riječima njegove vlasnice, razbolio se od tuge nakon što je uginuo njegov vjerni prijatelj Buddy.

BUM DRUŠTVENIH MREŽA Na Facebooku 1,9 milijuna Hrvata, na Instagramu 1,1 milijun

Otkako je otvorila Facebook stranicu za svog psića Ireni su dnevno u inbox pristizale stotine poruka o tome kako je Boo mnogima uljepšao i razveselio neke teške dane i životne situacije.

 

 

– Zbog poruka u kojima ste mi pisali da vam je Boo unio radost u život, znala sam da je njegova Facebook stranica ispunila svoju svrhu. Boo je bio najsretniji pas na svijetu. Bio je toliko umiljat i njega su zavoljeli i oni koji nisu ljubitelji pasa – piše u objavi vlasnice.

U njenu obitelj Boo je stigao kao štene i odmah su počeli stvarati neraskidivi odnos. Zdravlje mu je postalo narušeno nakon gubitka prijatelja Buddyja.

Sramota Djevojka u ovaj salon više neće kročiti: "Sreća pa sam bila samo na rubu suza..."

– Ubrzo nakon što je Buddy umro, Boo je počeo imati problema sa srcem. Mislimo da mu je srce bukvalno puklo kad nas je Buddy ostavio. Držao se i još godinu dana nakon što je Buddy uginuo, uveseljavao je naš život. Siguran sam da je najradosniji trenutak za Buddyja i Boo bio kada su se ugledali na nebu – dirljivo je napisala Irene. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • mikulan:

    Imao je 16,6 pratitelja na facebooku, onaj 17. se nije do kraja odlučio biti pratitelj ili ne? Novinari ...

  • Deleted user:

    .....imao je 16,6 prijatelja?

  • Deleted user:

    Neka Gospodin njegovoj dobroj duši podari život vječni!