Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav propust!

Ugasila motor vozila na autocesti i onda shvatila da nema ključ

Autobahn
Foto: Pixabay
1/2
14.01.2021.
u 11:25

Uza se nije imala ključ vozila, takozvani ključ s čipom koji je potrebno imati prilikom pokretanja motora

Na autocesti A8 kod Zweibrückena u saveznoj državi Falačko Porajnje (Rheinland-Pfalz) dogodio se neobičan zastoj koji je prouzročila 25-godišnja žena. 

Naime, ona je tijekom gužve u prometu pritiskom na tipku ugasila motor vozila. Međutim, kad je pokušala ponovo pokrenuti motor, došlo je do problema. U svojoj blizini nije imala ključ vozila, takozvani ključ s čipom koji je potrebno imati prilikom pokretanja motora. 

Bez tog je ključa moguće voziti već pokrenuto vozilo, ali ga bez ključa u blizini nije moguće pokrenuti. A ključ vozila 25-godišnje vozačice ostao je u džepu njezina mladića. 

Trebala su dva sata sve dok ključ nije stigao do nje, a nju sad čeka kazna, javlja Fenix-magazine. 

VIDEO: Veliko klizište zatrpalo cestu u Zagorju

 

Ključne riječi

Komentara 13

HA
hacker
12:28 14.01.2021.

To je u stvari veliki propust proizvođaća vozila koji je omogučio da se vozilo pokrene bez smart keya u blizini i trebalo bi kazniti proizvođača vozila a ne dotičnu curu. Auto se trebao automatski ugasiti ako čip nije u blizini (do 5 met.).

TR
trex1981
13:18 14.01.2021.

kad sam vidio prouzrokavala prestao sam čitat dalje

DU
Deleted user
11:51 14.01.2021.

Kad imaš mobitele i aute pametnije od ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije