Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavka povjerenici za informiranje
Povratak na članak

Taksisti: Ministarstvo donosi novi zakon, a nije odgovorilo na 5000 primjedbi i prijedloga

Ministarstvo je pustilo zakon u daljnju proceduru bez završetka javne rasprave, što je gruba povreda zakonskih propisa koja se nastavlja na dosadašnju praksu ministarstva koje nije spriječilo nelegalni rad

Komentari 5

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:08 09.03.2018.

Nije prblem konkurencija nego parafiskalni nameti van pameti, jedni ih moraju plaćat a drugi ne moraju, dok se taxianeri prepucavaju uhljebi po državnim agencijama uživaju berući trud i muku ove sirotinje, umjesto da se udruže i razvale vrata pravog problemaa oni se međusobno glođu.

VL
TA
taxiico
19:46 09.03.2018.

ministar je lagao prije dva dana u kamere svih medija i sada nema novinara koji bi ga pitao zašto. moraju lagati i krše sve zakone i uredbe i sl. koje sami donose samo da odrade zadatak iz buzina. u paketu s tko zna čim vlada mora progurati i uber u Hrvatsku kada nigdje drugdje ne može u Europi. yes sir..

VL
AD
adler77
19:38 09.03.2018.

Korumpirana banda

VL
HR
Hrabraja
21:50 09.03.2018.

Ako vam krenu tehnicki pregledi za te vase krntije i kontrole izdavanja racuna niti jedan taxi vise nece raditi. Legalno

VL
OG
Oglasivac277
14:26 10.03.2018.

Butkovicu dalicka ce otic ti ces ostat robijat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.