Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pacijenti zgroženi pravilnikom o lijekovima
Povratak na članak

Udruge: HZZO ukida osnovnu listu?! HZZO: Ne odlučujemo isključivo mi!

Hoće li novi Pravilnik o mjerilima za stavljanje lijekova na listu ograničiti nabavu inovativnih lijekova i proširiti doplatu lijekova, štoviše, dokinuti osnovnu listu lijekova i uvesti doplatu za sve lijekove?

Komentari 3

NI
nibunika
20:37 12.02.2019.

Svi lijekovi koji nemaju zamjenu, koji nemaju alternativu, trebali bi se nalaziti na osnovnoj listi lijekova i ne bi se trebali doplaćivati. Nažalost i sada su neki lijekovi na dopunskoj listi lijekova, čija doplata iznosi čak i 45%, a kojiji nemaju nikakvu zamjenu na osnovnoj listi lijekova, pa pacijentima koji nemaju novaca preostaje jedino da se ne liječe.

VL
BA
batva
08:50 13.02.2019.

OPvo je maslo ministra Kujunđića koji se zalaže za amerikanizaciju sustava a to znaći tko ima taj se ljeći a tko nema niko mu nije kriv.I onda će netko reći da je Kujunđić i njegovo društvo kršćanskog svjetonazora.Odškolovao se je u vremenu kad je školstvo bilo besplatno a danas samo bogati mogu biti visoko obrazovani.Još ćemo mi plakati i već plačemo za nedavnim zdravstvenim sustavom kad su večinom svi bili pred sustavom jednaki a zdravstvo je bilo besplatno.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:49 13.02.2019.

Prvo treba izbrisati hdz sa biračkog popisa onda će biti i za lijekove...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.