Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisi sama, useli s nama!
Povratak na članak

Udruga žena oboljelih i lječenih od raka pokrenula novu kampanju

"Naš novi prostor zamislile smo kao mjesto u kojem će se onkološke bolesnice družiti, učiti, razmjenjivati iskustva i dobivati podršku."

Komentari 1

DU
Deleted user
21:54 25.06.2021.

Prestankom konzumacije zivotinjskog proteina ( meso i mesne preradjevine) i estrogena { mlijeko, sir, jogurt, maslac, jaja} smanjuju se stanice raka enormnom brzinom. Tridesetogodisnje istrazivenje pokazuje da plant based ljudi u vrlo malom postotku oboljevaju od raka a tumori vezano za hormone kod zena i prostata kod muskaraca su svega 0,1% i to oni koji povremeno jedu mlijecne proizvode. Molim lijepo, promijenite prehranu. Plus sve ostale smrtonosne i autoimune bolesti uzrokovane se nezdravom zivotinjskom prehranom punom masnoca i rafinirane kupovne hrane iz ducana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.