Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA NAJAVI

Udruga U ime obitelji pokrenula portal - Narod.hr

Narod.hr
Foto: Screenshot Narod.hr
12.02.2014.
u 15:19

Glavni urednik portala je Alenka Zelić, a njezin zamjenik je Neven Pavelić

Kao što je bilo i najavljeno, udruga U ime obitelji pokrenula je svoj news portal - Narod.hr.

Glavni urednik portala je Alenka Zelić, a njezin zamjenik je Neven Pavelić. Najistaknutiju članicu udruge, Željku Markić, ne spominje se u impressumu na portalu.

Podsjetimo, Markić je uoči i nakon referenduma o definiciji braka optužila mnoge medije za pristranost. Udruga je pojedinim medijima na sam dan referenduma čak uskratila pristup stožeru. Markić je za novi portal prije pokretanja rekla da će biti objektivan i neovisan.

>> Markić o predsjedničkoj kandidaturi: Sve je moguće!

Komentara 28

Avatar Neron
Neron
16:29 12.02.2014.

Zgodno izgleda, osvježavajuće i prilično pregledno. Neke stvari baš i ne sjedaju na stranicama onako kako bi trebale - preklapanje teksta preko drugog teksta ili slike, komentiranje još ne funkcionira - ali vjerujem da su to porođajne muke koje će rješiti. Sadržaj? Koga zanima neka pogleda, pratit ću pa ću donijeti vlastiti sud. U svakom slučaju - obećavajuće! Samo naprijed! Nadam se jednom konzervativnom, ali realnom i modernom pristupu stvarnosti oko nas.

CV
crna vrana
15:44 12.02.2014.

Novom portalu "Narod.hr" želim dug život i objektivnost koja će koliko toliko umanjiti manipulativnost mainstream medija i njihov agitpropovski utjecaj na hrvatski elektorat.

SA
samazg
18:01 12.02.2014.

Sretno! Ime narod je super, jer se s tom inicijativom prvi put u HR "dogodio narod" Očekujemo podmetanja, muljaže, progon novinara...Ali, što ih ne slomi, to će ih ojačati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije