Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Političke ambicije

Markić o predsjedničkoj kandidaturi: Sve je moguće!

željka markić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.02.2014.
u 13:32

Upitana hoće li biti na nekoj listi ili se kandidirati na predsjedničkim izborima, odgovorila je: Sve je moguće!

Željka Markić, čelnica građanske inicijative "U ime obitelji", gostovala je u emisiji Poligraf Hrvatskog radija u kojoj je komentirala osnivanje Saveza za Hrvatsku. Upitana zašto nije nazočila predstavljanju nove desne koalicije, odgovorila je da je bila na putu.

Upitana hoće li biti na nekoj listi ili se kandidirati na predsjedničkim izborima, odgovorila je: – Sve je moguće, ne isključujem nijednu mogućnost.

– Svi špekuliraju, a ja bi bih voljela da svi rade svoj posao. Miraz je već podijeljen sa svim strankama koje su poduprle inicijativu "U ime obitelji". Mi očekujemo brze i temeljite promjene u Hrvatskoj – rekla je Markić.

– Moja ambicija je da doprinesem promjenama u Hrvatskoj. Dokazali smo da su Hrvati po spremnosti za žrtvu visoko iznad Hrvatske. Želim da mladi ljudi koji dođu u Hrvatsku ovdje mogu raditi te da se stranke počnu boriti za pad nezaposlenosti.

– Nema ništa tajno u mojem susretu s Karamarkom. HDZ je dao potporu i pozvao je svoje članove da se odazovu referendumu. Prirodno je da razgovaramo – kaže Markić.

>> Željka Markić izabrala Šišljagića i Kujundžića umjesto HDZ-a i Karamarka

>> Kujundžić i Šišljagić natjerat će Karamarka da bude bolji

Komentara 119

DU
Deleted user
13:52 07.02.2014.

Svaka casr Kolindi pametna i lijepa ali koja samo suti za Hrvatske probleme vizavi Hrvatske lavice Markicke.Te dvije zene ne mogu se usporedivati.Kolinda se tek mora nametnuti i dokazati Hrvatskom narodu da bi parirala Markicki,a posto joj i sef malo govori od toga nece biti nista, kao sto nista nije bilo sa Kosoricom.Markicka je veliki broj jedan.

CR
crnogorica
14:15 07.02.2014.

" BRZE I TEMELJITE PROMJENE" za ovu zrelu poruku treba vas podržat i nagraditi. HVALA unaprijed

MA
Maja28
13:34 07.02.2014.

Zašto ne? Ja ću je podržati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije