Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zdrava kava' u Karlovcu
Povratak na članak

Udruga Nismo same razgovorom pomaže oboljelima od karcinoma

Ovim projektom, Udruga Nismo same ulaže velike napore kako bi novooboljelim ženama osigurale psihološku podršku, edukaciju i pravilno informiranje uz opuštajuću atmosferu i razgovor s liječnicima, ali i druge aktivnosti poput kreativnih radionica koje se provode u prostorima Udruge. Treća po redu „zdrava kava“ održat će se 9. lipnja u Vukovaru.

Komentari 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:00 26.05.2022.

Udruga Nismo razgovorom pomaže oboljelima od karcinoma ali Europska udruga EUJanez ne uspjeva ironijom, logikom i činjenicama pomoči balkanskim oboljelim od domoljubne hendikepiranosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.