Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudski troškovi
Povratak na članak

Udruga Kreda: Živimo u zemlji apsurda

Iz Udruge Kreda su upozorili kako banke traže naknadu svih sudskih troškova od građana koji su podigli privatne tužbe protiv njih za povrat preplaćenih kamata a potom odustali od njih zbog izmjena zakona

Komentari 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
11:57 15.02.2016.

Čudno da se još nije oglasio ,,mikrogrizzly,, ..meni je uvijek nadahnuće čitati njegove oštroumne komnetare posebno nakon što smo spoznali da mu je IQ blizu brojke 50!Iskreno se nadam da nećemo ostati uskraćeni za njegovo stručno mišjenje!

VL
SS
Stari_Sisak
23:48 15.02.2016.

Ništa sporno, objesit savjetnike koji su ih savjetovali. Upravo se tuže na banku da ne provodi zakone tj. ne posluje po zakonu, a sad bi da se na njih zakon ne primjenjuje. Ako odustaneš od tužbe, ili si se nagodio oko troškova, ili plačaš sve troškove, ili ne odustaješ od tužbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.