Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Franak
Povratak na članak

Moguć novi 'slučaj franak', ali za pravne osobe

Udruga Franak u priopćenju navodi kako  je u prosincu u Njemačkoj donesena pravomoćna presuda u sudskome procesu protiv banke, i to u korist lokalne zajednice Sjeverna Rajna – Vestfalija koja je s bankom ugovorila kredit u švicarskom franku u protuvrijednosti tri milijuna eura.

Komentari 9

MA
Marko1337
14:12 03.01.2018.

Ovaj vucibatina pravi svoju karijeru na obmanama i lažima. Svi smo imali mogućnosti uzimati kredite u Francima, no samo hrabri ili maloumni su se polakomili misleći da su pametniji od nas, a mogli su to učiniti u Eurima . Sada bismo svi mi trebli biti žrtve tih kockara.

VL
DU
Deleted user
08:42 04.01.2018.

Kaj nas briga za Njemačku. Rješavajmo radije stvari kod kuće ako možemo i znamo.

VL
SD
Suza didova
14:33 03.01.2018.

Je brajo je,takovi su svi redom politički uhljebi.Ako nezaš kako zaradit svojim radom idi u politiku tamo se zaradi na KOŽI HRVATSKOG NARODA I BRANITELJA koji su im stvorili državu pa ih progone.

VL
SD
Suza didova
14:50 03.01.2018.

Evo nemogu da nenapišem kako naši iznajmljivači Renta carvozila, ucijenjuju korisnike svojih usluga.Naime moj prijatelj Englez koji je došao u Hrvatsku za Božić i Novu godinu.Dočekao istu, potrošiti nešto novca,jutros se vratio na svoj zakazani let iz Splita u 6,15 za Kopenhagen.Naime iznajmio je vozilo u Renta cara "Fllet"na aerodromu te isti skupa sa menom ostavio po dogovoruoko 4,50 sati na parkingu aerodroma u Splitu.To isto vozilo je preuzeo drugi korisnik,pregledao to isto vozilo te ga odvezao sa parkinga uz prethodno pokazan ugovor o najmu.Nije imao primjedbi jer nije bilo oštećenja,da bude apsurd oko 13,00 sati nakon 8 sati,telefonom kontaktiraju mog prijatelja te ga izvješćuju da je vozilo oštećeno,odnosno ogrebana vrata i slično te da mora platiti 400 eura kao naknadu štete. Još jedan apsurd kod nas Hrvata-prevaranata(pojedinaca)kao u ovom renta caru "Fllet",kako kažu vozilo je vraćeno u NREDANO vrijeme te da njihov dolazak treba platiti 100 eura da ih dočekaju nešto prije 5 sati ujutro.Jedan za drugim apsudrom i kako stranca opljačkati slikanjem drugog vozila koje nije bio u najmu mog prijatelja Engleza. Sramotno od naših djelatnika koji na svaki način žele PREVARITI stranca po našu(plati danas,opljačkaj,ko ga šiša nemora više dolaziti,doći će nove budale... SRAMOTA nad sramotama......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.