Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napeta situacija
Povratak na članak

Udruga Franak: Pozivaju se dužnici da se pripreme za tužbe

Udruga Franak u subotu 16. veljače točno u podne organizirat će konferencije za novinare diljem Republike Hrvatske pred raznim sudovima, a u Zagrebu na Zrinjevcu preko puta Vrhovnoga suda RH

Komentari 2

CH
Challenger
11:52 08.02.2019.

Pokrenuti tužbu? Kako! Živim od mirovine. Iako ustav govori da svi imamo pravo na pravično suđenje, po nakaradnom ovršnom zakonu na to ustavno pravo ne možemo računati! Osuđeni smo prema "Vjerodostojnom papiru" koju je pisala banka, na koji je banka stavila svoj pečat! Zbog čega je njihov papir vjerodostojan a ono što sam ja u žalbi napisao i dokumenti koje sam predočio nisu vjerodostojni? Za banke su davno utvrdili da varaju i kradu klijente a ipak su oni vjerodostojni! Razgovor s odvjetnikom me košta 500kn + PDV + pokretanje tužbe! S mirovinom si to ne mogu priuštiti a oni me svaki mjesec ovršuju! Znaju da me tako do smrti mogu musti a državi se hebe!

VL
Avatar Ebbajensen
Ebbajensen
13:45 08.02.2019.

Treba pokrenuti akciju na sudovima da pod hitno rješe sve RADNE sporove prije onih za švicarce koji su se krediti dizali za jahte , glisere i stanove za iznajmljivanje . Iz Sabora treba protjerati udrugu i stranku Snaga , koji koji vrše pritisak na pravosuđe u cilju da im se da priorite u rješavanju sporova za švicarce na uštrb ostalih koji imaju odredbu hitnosti po Zakonu ! Povjerenstvo za sukob interesa treba kazniti Aleksića koji s javne govornice Sabora vrši pritisak na pravosuđe i vrijeđa prava svih ostalih !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.