Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud donio odluku
Povratak na članak

Udruga Franak: Banka klijentu mora vratiti 50.000 kuna kamata

''Sve u svemu, zadovoljni smo činjenicom da je potpuno utvrđena sudska praksa za način vraćanja preplaćenih kamata i da nema zastare potraživanja za kamate sve do lipnja 2019. za 7 banaka'', kažu iz Udruge Franak.

Komentari 2

SS
simpatican.simpa
11:59 17.10.2018.

Žalosno i smiješno je u Hrvatskoj da svaki sudac ima svoje mišljenje, svatko na svoj način tumači Zakone, odluke Viših sudova. Dok ova presuda dođe do Vrhovnog suda opet će vratiti na početak ili poništiti odluku i tako u nedogled. Ukratko pravni, mentalni i financijski kaos. Nikad neće biti bolje, nikad nećemo riješti probleme dok imamo nakaradno pravosuđe koje se igra, zaj** s malim ljudima, njihovim sudbinama. Sucima, odvjetnicima u bilo kojoj presudi je dobro ili jako dobro, nekad dobe honorar za zaj** samo 'puše' oni koji ih plačaju, a to su mali smrtnici koji nikako da udare po stolu i kažu DOSTA, ne želimo takvo pravosuđe, zamrznite ih na 50 godina jer su najveći zločinci u povijesti lijepe naše....Treba referendum da se zabrani takvo pravosuđe, sve suce smijeniti i imati v.d. suce iz Austrije mislim da bi bilo puno bolje.

VL
Avatar gordi
gordi
13:36 17.10.2018.

e pa nek se nađe odvjetnička kuća pa svim blokiranim i robovima lihvarskih kamata banaka u eu i kuni ljepo na Europski sud pravde...da vidiš propast lihvarskih banaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.