Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGROKOR
Povratak na članak

Udruga dobavljača Agrokora: Nagodba nema alternative

Dobavljači su uvijek bili faktor stabilnosti cijeloga procesa i potaknuli izradu lexa Agrokor, koji nije imao alternative, kaže Pucar.

Komentari 5

Avatar indigo25
indigo25
19:54 23.02.2018.

hahahahaha... pa to sa agrokorom još uvijek traje.... gazda je i dalje u engleskoj... godina dana je prošla sad bi već pomalo trebalo račun uvaliti građanima

VL
SJ
Sve je uzalud
10:59 02.03.2018.

............Prije ovog dionice Podravke su bile 440 kuna a danas su 260 kuna............................ on je inače igrač Daličke i sličnih.............dioničari mogu gubiti ali oni kojima je Agrokor dužan i dug prema dobavljačima nesmije se otpisivati.............može li hep prema mani otpisati moj dug...............računi su zato da se plačaju.....................agrokor može otplačivati svoje dugove dobavljačima slijedečih godina........nema otpisa.............

VL
DU
Deleted user
14:34 23.02.2018.

Bolje rečeno otpisi nemaju alternative. A Knighthead fond sigurno neće biti taj koji će otpisivati.

VL
RO
robertbruckner
18:19 23.02.2018.

Ima vele partizani iz CKSKH, mi znamo mi mozemo a ja dodajem srati hihihihihi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.