Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE PREDSJEDNICI
Povratak na članak

Udruga Blokirani protivi se rušenju kune: osiromašit će iovako prezadužene građane

'To bi značilo da bi otplata kredita i povrat duga za većinu osiromašenih postalo apsolutno nemoguće'

Komentari 6

OS
osica
16:48 04.02.2017.

kažete..... "između 2000 i 3000Kn" .Kako da vas razumije onaj kome je plaća toliko porasla, čak i zusluženo, ali tko nije preživljavao, posebno danas u Hrvatskoj s 2000 Kn, o tome pojama nema, nažalost. Mogu ga razumijeti samo blokirani "okirani " koji su nekad bili ovdje a sada su tamo" Ples na rubu ponora je korak do provaljije.

VL
KB
k.brijeg
21:15 04.02.2017.

Gospodo glasalo se za njihove visoke plače , a sada sa visine nam se rugaju!

VL
KU
kupatilo
21:09 04.02.2017.

Uglavnom sam podrzavao odluke presjednice i mislio da istinski zeli bolje svima nama pa tako i drzavi.Vise nema moje simpatije.Ako je u stanju dase kuna godisnje obezvrijedi za dva posto onda neka podigne i place i mirovine onima koji su ispod drzavnog prosjeka a toje dakle ispod 6000 kuna pa da iti ljudi netonu jos dublje nego dase pođu konačno čupati i dobiti nadu dace im konačno biti bolje jer dug nije dobar drug a g.presednice vi ste ovim ijecima i prijedlogom protiv vlastitog naroda a u korist kapitala.Tose nisam nadao nikada od vas.S kolikima sam se posvadio stiteci vas jersam smatrao odista da volite svoj narod.Sretno vam!

VL
KR
kritika5
20:13 04.02.2017.

moja majka prima 703,60 kn mirovine ..................ja na sreću radim .......njoj objasnite da je koštaju 10% rtv pretplata(porez na imovinu) toliko i mudrinić (porez na imovinu) ima za smeće i dimnjaćar (porez na imovinu) ima i plin ...koristi bocu za za kuhanje ali kazna za uvođenjenje plina,kanalizacije i vode postoji (porez na imovinu) "mi saniramo" jer naša je želja to bila d nas djecu nema ...kako bi živjela ......HDZ....zna se .... idemo dalje...vjerodostojno....ona Vas i dalje razumije nećete vjerovat ona razumije i turske sapunice.............JA NE

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:40 05.02.2017.

Meni je dosta sexa... hebe me hdz, bosanska kraljica, todorićev piun u ministarstvu financija, mantijaš bozanić, markićka kraljica kontracepcije i referenduma, a sve više i večernjak koji tumači svoja pravila kako im se svidi i cenzurira o o što mu se ne svidi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.