Naslovnica Vijesti Hrvatska

Udovica Korade otkupila kuću

Na jučer održanoj javnoj dražbi zbog neplaćanja hipotekarnog kredita u prostorijama Općinskog suda u Zlataru, udovica Korade sama je otkupila njihovu kuću.
12. ožujka 2015. u 09:45 72 komentara 41863 prikaza
Ljiljana Korade
Foto: Zeljko Pusec/PIXSELL

Obitelj pokojnog generala Ivana Korade, udovica Ljiljana i sin Mario, ipak nisu ostali bez imanja, odnosno kuće i dvorišta, u Velikoj Veterničkoj.

Na jučer održanoj javnoj dražbi zbog neplaćanja hipotekarnog kredita u prostorijama Općinskog suda u Zlataru, udovica Korade sama je otkupila njihovu kuću.

Od odvjetnice obitelji Korade Ane Perković Žaja doznajemo da je za imanje bila zainteresirana i Kent banka, ali je Ljiljana Korade, kao zastupnica svog oca, ponudila ukupno 51.000 kuna, odnosno nešto veći iznos od onog koji je ponudila banka.

Taj iznos, koji je jučer na javnoj dražbi ponudila Ljiljana Korade, u roku od 30 dana mora i uplatiti na račun ovrhovoditelja.

>> Neukrotivi sin generala Korade muškarcima prijetio pištoljem

>> 'Korade me lupil pištoljem. Kad sam se onesvestil, nogom mi je razbil nos'

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Za razliku od generala, udovica Korade ne tiče se ni komentatora, ni VL, ni javnosti, niti je ovaj članak potreban. Nije se nikog ticalo dok je ubijal Boga u njoj i učil malog da bude nasilnik, pa se ne tiče ... prikaži još! nikog ni sada. Žena ima mirovinu, kuću, hipoteku, dugove i svoju muku, pa će se nositi s time u krugu svojih bližnjih.

  • bird12:

    Koradea su trebali na vreme poslati na lječenje u Vrapče. Ali šutjelo se... hmm...general.. ne možeš ti protiv jednog branitelja, a pogotovo generala. Opet su institucije zakazale i desilo se što se desilo.

  • bajo2:

    ...Oduzeo si je život nakon krvavog pohoda krajem ožujka 2008. godine u rodnoj Velikoj Veterničkoj, gdje je prije toga ubio petero ljudi!