Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga
Povratak na članak

Udomitelji optuženi za zlostavljanje zaposleni u policiji

Odnosi u kući bili su u redu do adolescentske dobi sestara, a onda su zbog različitih mišljenja počeli verbalni i fizički sukobi

Komentari 7

KV
kviki111
06:36 17.11.2012.

Svatko zna kako se dobija posao u policiji! I tko je u največem broju slučajeva prisiljen tražiti posao u toj instituciji! Dno dna, ljudi koji nje mogu raditi ni jedan drugi posao! Dobro je što policija takve slučajeve u svojim redovima više ne zataškava

VL
Avatar broz
broz
09:08 17.11.2012.

"kviki",koji si ti idiot. --Kada sam rekao neki dan da su ovi udomitelji sigurno iz "društvenno prihvatljive obitelji"nisam bio daleko od istine.

VL
UM
Umjereni
12:59 17.11.2012.

I što je sada sukus ovog članka??? Novinari se trude otkriti privatne podatke osumnjičenih za koje nema niti jednog jedinog dokaza ako ja dobro čitam. Kaže ovaj Pulitzerove nagrade vrijedan članak da je došlo do verbalnog sukoba jer su djevojke ušle u pubertet i ne slažu se - kojeg li čuda - sa starateljem?! LJudi, pa to nije valjda moguće. To prvi puta čujem da se pubertetlije ne slažu s roditeljima. Verbalni sukob = zlostavljanje??? A fizički sukob, o čemu se radi? Jeli ubio staratelj boga u toj djeci ili su mu popustili živci pa mu izletio šamar. Ne opravdavam, ali to je još daleko od zlostavljanja. Ako postoji zlostavljanje, bolje da novinar o tome piše nego da traži privatne podatke počinitelja, a dokaza čini se nema ni jednog. Što ako dijete iztraumatizirano laže i namjerno govori protiv svojeg startelja jer ga sada mrzi jer mu primjerice nije dao ići subotom vani? Stvarno hvale vrijedan članak.

VL
OB
-obrisani-
19:47 17.11.2012.

Zar takvi zlostavljači rade u Policiji, a da nitko nijue postavio pitanje o njihovom odnosu prema djeci. Djeca su dosta podnosila, jer su se plašila. Trebalo je i sada hrabrosti, da bi istina izišla na vidjelo, ali da bude bez posljedica. Trebale su socijalne službe više vremena posvetiti takvoj djeci, naročito uzeti u obzir životnu dob udomitelja. Da li su imali i koliku naknadu. Sigurno da jesu, jer bi samo materijalna korist bila ovdje u prioritetu. Danas svi mogući sustavi zakazuju, a posebno ovaj koji je i nedavno bio prozivan u vezi sa zlostavljanjem psihićki oboljelih osoba u privatnom domu. Izgleda da svi oni koji bi trebali imati osjećaje i dušu, odavno su pošli stazom materijalizma i bogatstva. Trebale bi pravosudne službe kontrolirati sve službe koje brinu o sirotinji na kojoj je najlakše i najviše zarađuje. Da li u našoj okolini postoje zlostavljači sa smješkom na licu, o kojima ne vodimo računa.

VL
DE
denderi
07:51 18.11.2012.

dali su njima toplinu doma i na pravi put ih doveli ,a sad kad su cure dobile leptiriće i htjele ih puštati od sebe van ,a za to su sigurno još premlade lažima žele ocrniti svoje dobročinitelje...tipična dinarsko /goranska zahvalnost

VL
PR
primorje
11:09 18.11.2012.

Nadam se da ce pisac ovog clanka skupiti hrabrosti nakon provedene istrage da napise clanak isprike prema udomiteljima kojima je ista ispisala presudu u svojem prvom clanku , no u drugom je malo omeksala pricu uvidjevsi da je bacila kamen ne razmisljajuci ispravno i posteno. Vidim da UMJERENI ispravno razmislja, te je na putu istine, koja je samo malo ispod novinarske teznje za clankom i pompoznim naslovom.

VL
OB
-obrisani-
12:23 18.11.2012.

Sve pozitivno u komentiranju mogu samo napisati oni koji su se kao i udomitelji prepoznali. Zdravog razuma osobe bi stavile sebe i svoju djecu u položaj ovih djevojaka. I kod adolescencije postoji razuman pristup. Ovom mladom braćnom paru nešto je drugo bilo u prioritetu kada su se odlućili za dvije djevojčice. Oni nisu bili sposobni ispoljiti nježnost i brigu u pravom smislu, a imajući u vidu njihova radna mjesta nije im trebalo kao mnogima godine čekanja i nedočekanja prilike za udomljenjima. Udomiteljstvo je profitabilno, a oni koji bi trebali nadzirati učestalije, rade to povremeno u nekom elitnom objektu.Navikli smo da oni kojima komentari ne odgovaraju, pobrinu se da ih minusiraju. Svi mi koji nešto pišemo bez pristranosti, ne ovisimo i ne želimo nikakve - i +. Ja radim po savijesti a vi iz ......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.