Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se tko je nulti pacijent

Udbina u karanteni. Milinović: Epidemiološka situacija je nepovoljna

Darko Milinović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/3
14.04.2020.
u 09:40

Što se tiče karantene u Udbini, izlaska nema, a ulaske pod strogo kontroliranim mjerama organizira lokalni stožer, objasnio je

Ličko-senjski župan Darko Milinović rekao je jutros u HRT-ovoj emisiji Zajedno za zdravlje da je epidemiološka situacija na Udbini, koja je u karanteni zbog koronavirusa, nepovoljna.

Kako je istaknuo voditelj, sumnja se na gospođu koja je bila u Zagrebu na transplantaciji bubrega i čije se stanje bilo pogoršalo. Milinović je rekao da ona nije životno ugrožena.

Video: Na drive-in testiranje na koronavirus možete doći automobilom, taksijem, pa čak i pješke

- Svih ovih deset koji se nalaze u županiji, jedan je u gospićkoj bolnici, ostali su u samoizolaciji i oni su ili asimptomatski ili s blagom kliničkom slikom, a pacijent u gospićkoj bolnici povoljno je reagirao na terapiju i njegovo je stanje danas nešto bolje - rekao je Milinović, koji je osudio stigmatizaciju zaraženih i poručio da ćemo pobijediti koronavirus.

Što se tiče karantene u Udbini, izlaska nema, a ulaske pod strogo kontroliranim mjerama organizira lokalni stožer, objasnio je.

Komentara 5

DU
Deleted user
09:52 14.04.2020.

Milinovic je pacijent. Mozda ne nulti ali pacijent jamacno

PU
paul-umpe
09:06 18.09.2021.

kad vidim sliku bolesnicke sobe bolje im je ostat doma

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:58 18.09.2021.

Drama 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije