Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNA ANALIZA

Udbaška likvidacija ide u zastaru, tajming otkriva: Milanović ima svog čovjeka u vrhu sudbene vlasti?

Zagreb: Zoran Milanović dao izjavu nakon svjedočenja u aferi Dnevnice
Sanjin Strukic/PIXSELL
11.05.2022.
u 09:06

Radovan Dobronić je baš usred milosrdne urote Nobila i generala koji tvrde što i Milanović još od 2013., da su Perković i Mustač nezakonito izručeni, najavio okupiti one koji se ne slažu sa stabilnom praksom Vrhovnog suda. Čemu to? Sve upućuje da bi slučaj Perković i Mustač trebalo isključiti ne samo iz rasprava o "zastari" udbaške likvidacije i "nepravednoj" odluci VS-a, već radi uravnoteženosti stručnih polemika o općim kaznenopravnim pitanjima i iz općih rasprava o izručenju hrvatskih državljana.

Komentara 32

BU
burza
09:20 11.05.2022.

Zlocin ne zastarjeva

EK
ekoeko11
09:47 11.05.2022.

Dobronić koji bi zabranio ZDS, a oslobodio UDBU. Eto slučajno...

DE
Demigodessnixie
09:28 11.05.2022.

Zato sto ih se jos nekoliko boji izrucenja....tek kad Hrvatska sama bude sudila za ta ubojstva moze govoriti o prekidu prakse izrucenja....licemjeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?