Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO PIŠU MEDIJI
Povratak na članak

Udba 'nesmetano ubijala po Njemačkoj'?

Berlinski Tageszeitung skreće pozornost na činjenicu da su njemačke vlasti vrlo brzo odustajale od potrage za ubojicama

Komentari 21

AN
anton1
17:22 17.10.2014.

Ubojice osuditi!

VL
DU
Deleted user
17:17 17.10.2014.

Zalosno je da danas mnogi politicari u Hrvatskoj stite i velicaju komunisticke zlocince koje je svijet odavno pospremio u ropotarnicu proslosti.

VL
NV
novo vriijeme
18:06 17.10.2014.

Svaka špijunska organizacija smakne svoje odbjegle članove pa se to dogodilo i Đurekoviću. Ne zaboravite da je bio direktor sektora izvoza INA-e a to se nije postajalo u Jugi bez lojalnosti sustavu. Pograbili se špijuni pa se špijunski triler premjestio u Njemačku . Šta mislite da Ameri, Rusi, Englezi, Izraelci, Paletinci,Njemci svoje špijune muljatore riješavaju drugačije. Njemci i sami priznaju da je Jugo špijunaža djelovala u Njemačkoj sa njihovim znanjem, znači bili su partneri.

VL
GO
golub
17:58 17.10.2014.

Udba (tajne službe) nesmetano ubijala i dalje ubija po Njemačkoj i Hrvatskoj'?. Po navodima odvjetnice Đureković to su krim. organizacije, a prije to su bili domoljubi dok danas to su njehovi sinovi.

VL
MA
MarioG
18:03 17.10.2014.

Sad zamislite da netko danas napiše knjige "Plan 21 - velika prevara" ili "Ja, Ivo Josipović" i da ga tajne službe u mraku zatuku sikirom..

VL
WA
walti
17:42 17.10.2014.

tatice ove kukudbaske koalicije su naredjivali ubojstava hrvatskih domoljuba zato sada se zuljaju crveni vragovi da je to sudjenje u hrvatskoj to ih nebi brinulo jer bi komunisticki sud u hrvata njih oslobodio ovako u njmackoj brine se joca za tatu a i milance pa racan mesc crve^ni banditi

VL
KR
krxone
23:38 17.10.2014.

ove insinuacije o nekakvim međusobno spijunskim igricama je naravno samo voda na mlin ubojicama, ili današnji izgovor za zločin kojim ce se uostalom i obrana služiti kao glavnim argumentom ako se pandorina kutija otvori, naravno da te istina da su pravi istinski domoljubi ubijani iz sitnih pobuda nesto slično jao danas u sjevernoj koreji

VL
LA
Lavica7
07:49 18.10.2014.

Mozda su potkradali drzavu I radni narod?! Ha,h,ha da je to tocno- koliko bi danas bilo "smaknutih"?

VL
DO
doktorica
18:01 17.10.2014.

komunistička doktrina koju su forsirali 60godina sada ti isti i njihova djeca žele rehabilitirati-iz jednostavnog razloga da sačuvaju svoja radna mjesta,ugled u društvu,stanove koje im je Udba dala(dok su vlasnike protjerali iz njih)i sve povlastice koje su muzli desetljećima.Previše prozirno!Gospodo i drugovi imajte makar zrno morala(kojeg nemate) i već jednom odstupite!!!!!

VL
ZZ
zzmax123
18:46 17.10.2014.

Kriz na zidu u sudnici, bravo Bavarci, a mi Hrvati ucimo

VL
NI
nicolatesla
17:21 17.10.2014.

Na kraju ce Nijemci morati osuditi sami sebe, vlastitu udbu za koju je pok Spijun radio. Lik je petljao sa svim i svacim, naftom, spijunirao, odavao drzavne tajne tudjoj drzavi, pa sta je ocekivao da mu cvijece posalju u Njemacku. Opce poznato da se spijuni kolaboracionisti na kraju likvidiraju. Pa kod njih vazi pravilo "Kako si izdao svoje, tako ces izdati i nas".. Oni kada obave ''posao'' eliminiraju tragove. Tko zna tko je njega ukokao, najvjerovatnije ''njegovi''.

VL
NI
nicolatesla
17:33 17.10.2014.

gospar - Pokojna Jugoslavija nije bila komunisticka nego Socijalisticka SFRJ. Neovisna i neutralna drzava. Nije bila u savezu komunistickih drzava. Neutralna i neovisna drzava moze prakticirati politiku po jusu, vazno da nije diktatura, komunizam, fasizam i nacizam. Samoupravni socijalizam je dosta slican direktnoj demokraciji. Ovi ljudi u izbjeglistvu, ustaska emigracija, nakon 2.Sv. nisu nikakve zrtve, nego teroristi koji su vrsili atentate iz tudjih zemalja na nasu zemlju. 1, 2, 5. 10 puta , moze se nekako i razumjeti, ali 800 puta je dijabolicno. I ne treba se cuditi kako su na koncu zavrsili. U pitanju je bio zivot, ili njihov ili 24 miliona gradjana, koje su oni sistematski napadali, drzavu i narod, vrsili atentate i cuda izvodili, non stop. Ovo je prava istina. Ako se ne suocimo sa istinom, jasno da ce nam se povijest stalno ponavljati. Stalno cemo se obracunavati, osvecivati jedni drugima, i tu nema kraja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.