Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh, to boli...

Udario policajku u lice, a njezin potez nitko nije očekivao

Policajka
Foto: Screenshot YouTube
1/2
08.05.2017.
u 11:17

Policajka je nekoliko minuta pokušavala uvjeriti muškarca da se preda, no on ju je udario

Što se dogodi onima koji udaraju službenu osobu, a pritom još i ženu, pokazala je policajka koju je jedan muškarac u restoranu McDonald'sa udario u lice.

Muškarac se prvo nekoliko minuta raspravljao s policajkom koja ga je pokušala uvjeriti da se preda. Kako on to nije želio, policajka je spustila pištolj i približila mu se, nakon čega ju je on udario u lice. No, ona se istog trenutka snašla.

Elektrošokerom ga je pogodila u njegovu muškost i ''šokirala'' ga sve dok nije učinio ono što mu je naredila. Muškarac je ipak popustio nakon nekoliko minuta i okrenuo se te stavio ruke na leđa.

Jedan od gostiju restorana snimao je cijelu akciju i objavio je na internetu zbog čega je policajka dobila brojne pohvale.

– Odlično obavljeno, zadivljujuće je kako je ostala smirena – jedan je od komentara. Ipak, nisu svi odobrili postupak policajke.

– Iako je imala pravo učiniti to što je učinila, mogao je dobiti srčani udar od toliko elektrošokova – komentar je drugog korisnika. 

Komentara 13

OD
odisej22
13:08 08.05.2017.

Eto,mogao je dobiti srčani udar od tolikih elektrošokova. No,mogao je i poslušati policajku. Ona baba u Osijeku jednostavno nije htjela poslušati policajca.

Avatar jumanji
jumanji
13:16 08.05.2017.

svaka čast policajki

KA
Kameleon
13:16 08.05.2017.

pa sto je zena trebala drugo da ucini takvom primatu nego da mu malo sprzi jajceke na suho sto je drugo zasluzio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije