Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Optužila muža da je vara pa uzela škare i krvavo mu se osvetila

ljubomora
Foto: Thinkstock
28.04.2017.
u 09:09

Ljubomorna 32-godišnjakinja sumnjala je kako je suprug vara s prijateljevom ženom pa mu se odlučila osvetiti na najgori mogući način

Ljubomorna žena odlučila se na najgori mogući način osvetiti svome mužu jer je sumnjala kako je vara s prijateljevom suprugom. Liezel Betitta (32) iz grada Iloilo na Filipinima zbog svoje ljubomore odrezala je škarama suprugov penis. Stravičan zločin dogodio se 22. travnja oko 22.30 sati kada je 32-godišnja žena zgrabila supruga za njegovu muškost i odsjekla mu je.

Žena je odmah uhićena, a policiji je rekla kako joj uopće nije žao zbog onoga što je učinila.

Ona je, naime, sumnjala kako njezin suprug ima aferu s prijateljevom ženom u građevinskoj tvrtki u kojoj je radio.

Muškarac je toga kobnog dana izašao s prijateljima te je popio nekoliko pića i zaspao kod prijatelja u kući. Ljubomorna supruga krenula je u potragu za njim i našla ga ondje.

Odmah je posumnjala da je vara s ženom prijatelja kod kojeg je spavao pa je pronašla škare i odlučila se na ono najgore.

– Uopće mi nije žao zbog toga što sam učinila. To mu je kazna jer je 'ženskar'. Spremna sam se suočiti s kaznom za moj postupak. Dosta mi je njegovog varanja jer je nedavno našao novu djevojku – kazala je žena policiji.

Prijatelji su odmah pomogli muškarcu i odvezli ga u obližnju bolnicu. Oni su ispričali kako se par često svađao iako su dugo u braku i imaju 11-godišnje blizance te 8-godišnju kćer.

Liječnici nisu uspjeli muškarcu zašiti penis natrag jer je previše tkiva oštećeno prilikom rezanja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije