Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADNUTI VOZAČ

'Udario me glavom o glavu, pa potom i dvaput nogom. Mali ima 16 godina i 100 kila'

Ilustracija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
02.11.2019.
u 22:16

Od siline udaraca vozaču je jedno oko zatvoreno, ali navodi da je 'dobro prošao' jer su  kolega vozač i policijska patrola zaustavili napadače

Tri osobe, od kojih je i jedan maloljetnik, nasrnule su na vozača Prometovog autobusa kod Omiša zbog prepirke u prometu. Zaustavili su se na autobusnom ugibalištu, a vozač autobusa ih je zagradio pošto nije imao gdje stati. To je trojcu uzrokovalo bijes pa su se s njime odlučili fizički obračunati.

- Udario me glavom o glavu, a onda me šakom udario. Ja sam njega gurnuo i nastavili smo se gurati. Skočila je žena na mene. Kako je skočila ona na mene, tako je došao mali došao, a mali ima 16 godina i 100 kila - prepričao je za RTL napadnuti vozač Mladen Vujević i dodao kako ga je maloljetnik 'dva puta udario nogom u glavu' dok nije stigao kolega koji ga je udaljio.

Od siline udaraca vozaču je jedno oko zatvoreno, ali navodi da je 'dobro prošao' jer su  kolega vozač i policijska patrola zaustavili napadače.

- Nemamo nikakvu zaštitu. Nikakvu! Ja sam vozač 31 godinu. Imao sam i ja takvih slučajeva prije desetak godina. I tu vam sve službe i cijeli sustav dižu ruke od vas - kazao je Nikola Raboteg koji je također vozač Prometa.

Da ovo nije izolirani incident dokaz je i činjenica da su ove godine Prometovi vozači napadnuti čak 16 puta. Zbog učestalih napada, sindikati su tražili da se napad na vozače javnog prijevoza tretira kao kazneno djelo.

Komentara 8

MM
Marljivi mrav
04:57 03.11.2019.

Sudit mu kao punoljetnoj osobi i problem rješen.

MM
Marljivi mrav
04:58 03.11.2019.

Prije 20godina Split je bio još do nekle dobar. Sad zadnjih godina kao da je sam vrag ušo u njih.

OB
ObrenM
09:03 03.11.2019.

Zalosno je pisati da maloljetnik ima 100 kila.To u njemu moze izazvati traume,a on tako dobar i njezan.Predlazem da se poostre kazne posebice roditeljima za krivi pogled prema mezimcu,a strogi zatvor za pedagosku zausnicu.Drago mi je da napredni zapad,dalje radi na zastiti naseg cvijeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije