Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SLAVONIJI

Svjedok nesreće: Čuo sam udarac, kao da je bomba eksplodirala'

Foto: Screenshot/24sata
01.11.2019.
u 10:19

Nesreća se dogodila oko 21.55 sati, a iz policije su izvijestili da je vozač (21) u jednom trenutku nepropisnom brzinom prešao na suprotnu prometnu traku, izletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz

Spašavao sam dvojicu koji su se javljali, a drugoj dvojici nije bilo spasa. Dvojica su ovdje iz Dragovaca, a druga dvojica iz obližnjih mjesta - izjavio je Ivo Marjanović, svjedok tragedije u mjestu Dragovci gdje su dva mladića izgubila život.

Marjanović je za 24 sata rekao kako od šoka nije moga spavati te da su mu slike još pred očima.

Automobil je udario u most ispred kuće Želimira.

- Čuo sam udarac. Ali, to nije bio ni udarac, to je bilo k'o da je bomba eksplodirala. Izašao sam van i vidio svoj auto u kanalu. Hrpa lima. To je bilo toliko grozno - rekao je Želimir.

Nesreća se dogodila oko 21.55 sati, a iz policije su izvijestili da je vozač (21) u jednom trenutku nepropisnom brzinom prešao na suprotnu prometnu traku, izletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u Mercedes koji je bio parkiran na kolnom ulazu te u pročelje kuće. 

Komentara 11

NE
NervozniPoštar
16:21 01.11.2019.

Nesreća više no ikad. Sve je to zbog novog zakona o prometu koji je donio drakonske kazne pa ljudi sad za volan sjedaju zastrašeni i izbezumljeni od straha.

Avatar Ronin
Ronin
10:31 01.11.2019.

Koliko su samo "ćuprije" odnijele života po Slavoniji? Postaviti betonske cijevi, šahtove i zakopati.

CA
caddy01
14:39 01.11.2019.

Ako ti je suđeno i ako si pozvan ,možeš zatrpavati ćuprije koliko hoćeš ,tako da nije rješenje i valjda tako mora biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije