Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u gimnaziji
Povratak na članak

Udario maturanticu pa vikao: Mama mi je načelnica u policiji

Sin policajke iz Osijeka sukobio se s kolegicom iz gimnazije

Komentari 189

Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
20:05 28.01.2015.

Čemu zamagljivanje slike, neka se vidi junačina.

VL
ZA
zahira45
20:08 28.01.2015.

E mama Dubravka lijepo odgojila sina. Sramota ! Da je moj zaljepila bih ja njega za zid, nasilnik .

VL
DA
dante76
20:27 28.01.2015.

Em tuce curu, em se skriva iza mame...Frajercino, natrag na sisu!

VL
CR
crocro
20:18 28.01.2015.

Stav je Krešimirove majke da su se spremni ispričati jer su podjednako krivi. Ispada da je gospođa mama, načelnica u policji i sudac koji je podijelio krivnju. Dakle, majka okrivljuje i napadnutu učenicu koja je slabija i ranjivija u odnosu na napadača koji se pokazao kao "džentlmen" prema kolegici iz razreda. Pream tome slučaj treba istražiti pa neka sudac donese pravednu odluku. Po mojem mišljenju krivnja za događaj je obostrana jer da nije bilo guranja ne bi bilo niti pada i letenja stolica, ali za uzrok događaja ja ne bi okrivio djevojku jer se samo branila kada se napadač samo pojavio i htio provesti svoj naum po sustavu volje jačeg i dominantnijeg. Tako se niti u džungli na ponašaju dominantni mužjaci prema ženkama i oni imaju obzira na zaštitu slabijeg i ranjivijeg, a kamoli to ne bi trebao činiti ljudski rod kao najinteligentnije stvorenje na zemlji.

VL
Avatar bandogcro
bandogcro
20:06 28.01.2015.

Ma teška sramota. Otkaz za sramotnu načelnicu, a 2-3 godine zatvora za malog nasilnika!!!

VL
IV
IvanVrhovljan
20:07 28.01.2015.

E, moj Krešimire, crni sine, koji se prijetiš svojom utjecajnom majkom. I to ovako lijepoj kolegici, djevojci za koju bi trebao skočiti do oblaka da bi zadobio njezinu pažnju. A ti se ponio kao impotentni mamin sinek koji se radijee potuče s djevojkom zbog punjenja svoga laptopa.

VL
VI
virgosinemacula
20:30 28.01.2015.

Kakvi roditelji takva djeca. Kakvo mizerno opravdanje nacelnice u policiji. Umjesto da je odmah osudila napasno ponasanje neodgojenog sina, ona ga jos brani.

VL
MI
Milkica
20:42 28.01.2015.

Meni je genijalno kako uvijek i napadnuti zaradi prekršajnu prijavu. Da ne spominjem u kakvoj se gabuli nađe ako se brani.

VL
Avatar Semper5
Semper5
20:42 28.01.2015.

Kakve isprike? Zakon je jasan - fizički napad i nanošenje tjelesnih ozljeda, Što se tiče škole, sankcije u vidu opomene ili ukora zbog odbijanja da posluša ravnateljicu i učini kako mu je rečeno. A za mater načelnicu nemam riječi - sramota. Na žalost, sve će biti zataškano u ime položaja vrle majke ili će čak još i djevojka ispasti kriva. Izem ti državu takvu

VL
CO
coolman
20:20 28.01.2015.

Policijska klasika! Zakon o javnom redu i miru. Svi smo mi krivi drugovi! Socijalističko nasljeđe. Pa nebu se valjda Policija opterećivala sa time tko je kriv.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
21:00 28.01.2015.

Samo malo...samo malo...možda dobro ne vidim...prva rečenica...oni su se sukobili oko utičnice u školskom hodniku??? I ja to ni kriv ni dužan pročitam jer je to glavna vijest u Večernjaku?? Još jednom pokušavam pročitati članak i svaki put stanem na prvoj rečenici. Ne mogu vjerovati što sam pročitao. U šoku sam i jedino mi preostaje da se vratim u normalu i isperem mozak s člancima o Nives Celzijus. Pozdravljam ovim putem sve psihologe, pravobraniteljice, defektologe, pedagoge, savjetnike i svu vojsku prodavača magle koji nam crpe državni proračun. Naravno pozdravljam sve razmažene, tupoglave i nezrele roditelje. Čestitam..uspjeli ste od djece napraviti teške *ebile. I sada više nego ikada mogu napisati kako sve više i više cijenim školstvo starih strogih učitelja koji su od nas stvorili zrele ljude, a sve više žalim sve nove učitelje koji rade u vremenu potpunog zamračenja razuma. Budućnost ostaje na djeci...jadni mi..

VL
PA
Paton
20:31 28.01.2015.

ne razmem kaj doma nemaju struje pa moraju u školi punit mislim koje preseravanje sa utičnicama

VL
Avatar Semper5
Semper5
20:47 28.01.2015.

Da je mater načelnica pametna i mudra majka, pustila bi da joj sin snosi posljedice svog ponašanja, umjesto što ga štiti. Ovako vlastitom sinu čini štetu, jer probisvjet neće ništa naučiti, odnosno naučiti će upravo suprotno od onog što bi trebao - da može što hoće, jer ga mater policijska načelnica štiti. Kakav roditelj želi da mu dijete odrasta u takvu neodgovornu osobu?

VL
Avatar StudentZG
StudentZG
20:43 28.01.2015.

Općenito sami uzrok sukoba je banalan jer ni jedno od njih ne polaže pravo na utičnicu u gimnaziji, pogotovo ne za punjenje privatnih uređaja. Tako da djevojka nema pravo dirati tuđi laptop, a odgovor mladog nasilnika na taj čin u obliku fizičkog nasrtaja uopće nije za komentiranje. Pozivanje na mamu načelnicu još manje...

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
20:11 28.01.2015.

To što je spomenuo da sam načelnica ne igra nikakvu ulogu, htio je poručiti da zna kako ne može biti saslušan bez mene jer je maloljetan – pojašnjava. Ivona je njezina sina, iznosi drugu stranu, htjela otjerati od utičnice, on je stavio ruku na zid pa ga je ogrebla. – Refleksno ju je odgurnuo, zapela je za stolac i pala. Sin mi se nikada nije potukao – prepričava...ahahasa ja imam kcer od 18 godina pa znam kako je,, kako bi ti se nayebo keve I tebi I tom kopilanu ne bi znala sto te je snaslo

VL
Avatar Maslina
Maslina
20:56 28.01.2015.

U šibenskoj srednjoj školi učenica priti čupanjem grkljana i grobom,a djelatnici škole je brane da ima samo malo naglu narav. Takvi daju primjer dici da je nasilničko ponašanje u redu,a napadnuti budu ismijani i proglašeni krivima. Društvo je izopačeno i i umisto da uči dicu da je nasilje loše i nedopustivo,oni koji bi ih tribali pomoć usmjerit na pravi put daju im primjer da je nasilje dopušteno i opravdano.

VL
MA
maklin
21:17 28.01.2015.

Ovaj mladić će biti pravi gospodin.

VL
KE
kerbi
20:29 28.01.2015.

Ček malo. Njena slika može, a njegova u maglu??? Jel se i vi ne želite zamjerati načelnici?

VL
BA
bajo2
21:29 28.01.2015.

gospodjo"nacelnice"dali biste bili spremni isto tako pregovarati kad vam netko prebije tog slinavka.vidi,vidi kako oni znaju da policija ne moze ispitati maloljetnika.to obican(prosjecan)gradjanin ne zna.sram vas bilo!

VL
Avatar Semper5
Semper5
20:52 28.01.2015.

Joj da je moj sin.....digao ruku na žensko....to bi mu bilo zadnji put

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.