Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVIJESTILA POLICIJA

VIDEO Vlak udario u teretni automobil u Požegi: Dvije osobe ozlijeđene i prevezene u bolnicu

Požega -  Sudar putničkog vlaka i kamiona na pružnom prijelazu u ulici Nikole Zrinskog u Požegi.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/12
01.10.2021.
u 12:55

Nesreća se dogodila u Zrinskoj ulici

PU Požeško-slavonska priopćila je da se danas dogodila prometna nesreća na pružnom prijelazu u Požegi. Došlo je do udara vlaka u teretni automobil. 

– Dvije osobe su ozlijeđene i prevezene u Opću bolnicu u Požegi na pružanje liječničke pomoći – rekli su nam iz policije. 

Dojavu o nesreći dobili su u 12.39. Očevid koji bi trebao utvrditi sve okolnosti nesreće je u tijeku. 

- Kamion je zastao s prikolicom na pružnom prijelazu zbog radnika koji su farbali crte na cesti. U jednom trenutku rampa se spustila između kamiona i prikolice te se samo začuo jaki udarac - kazao je svjedok za 034portal. Oni neslužbeno doznaju da je vlak prevozio školsku djecu koja su popadala sa svojim mjesta u trenutku sudara, a u međuvremenu su pušteni kućama. 


U ovom trenutku nisu jasne sve okolnosti nesreća.  Vlak se kretao iz pravca Velike te je dolaskom do pružnog prijelaza udario u kamion natovaren građevinskom žbukom koji se u tom trenutku našao na pruzi, piše Požega.eu i navode kako je rampa u trenutku prolaska vlaka bila spuštena. Vlak je vukao kamion 20 metara, nakon čega je on jednim dijelom završio u jarku. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
strahimir
15:49 01.10.2021.

Još jedan od brojnih dokaza da sve lokalne pruge teba zatvoriti, jer uglavnom putuju prazni vagoni a to nas košta teške milijarde sa kojima bismo mogli pokriti dugove zdravstva.

Avatar Fiume
Fiume
14:51 01.10.2021.

Teretni automobil???

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
15:53 01.10.2021.

Teretni automobil imao je sve četerevo pravopisane guma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije