Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema više reklame

Udar groma spalio Podravkin logo na zgradi uprave u Koprivnici

podravka (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/5
03.06.2011.
u 13:13

Mnogi se pitaju je li se Podravka nešto zamjerila višim silama jer je prije samo dva tjedna grom udario u vidikovac kod Podravkina rekreacijskog centra

KOPRIVNICA - Poznata svijetleća reklama s Podravkinim logom, koja je godinama krasila vrh upravne zgrade koprivničke tvrtke, u potpunosti je izgorjela nakon udara groma tijekom sinoćnjeg nevremena praćenog munjama i gromovima.

Poznata crvena slova pretvorila su se u crnu bezobličnu masu, a ukupna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara na ostatak zgrade. Vedran Šimunović, direktor Podravkinih korporativnih komunikacija, izjavio je da će u vrlo kratkom roku svijetleća reklama biti zamijenjena.

Mnogi se pitaju je li se Podravka nešto zamjerila višim silama jer je prije samo dva tjedna grom udario u vidikovac kod Podravkina rekreacijskog centra.

Zbog neisplativosti popravka vidikovac će biti srušen.

Komentara 28

X2
xychhr-200
15:53 03.06.2011.

To papa najavljuje njegov dolazak... tko zna što će tek biti od HDZ-ovske središnjice kad se on pojavi...?!

SA
sargu123
15:54 03.06.2011.

Zgodno, negooooo ...... onaj križ na hipodromu je metalni, zar ne ............

OB
-obrisani-
13:34 03.06.2011.

eto vam....pape...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije