Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIROM NA ŠTRAJK

'Malog sam morao voditi da ga čuvaju u HDZ-u, SDP-u, kod Pupovca...'

Bloger Krule o štrajku
Foto: Screenshot/Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
21.11.2019.
u 11:57

Jadranko Hodak, poznatiji i kao bloger Krule koji javnost često nasmijava svojim anegdotama, ispričao je u novom videu svoje "muke po štrajku" i kako su mu misteriozno počele nestajati stvari – novac, madrac...

Štrajk učitelja i nastavnika glavna je tema u hrvatskoj javnosti već gotovo mjesec dana. I dok o toj temi zadnjih nekoliko dana slušamo uglavnom iste poruke, poznati bloger Krule odlučio je u svom satiričnom stilu, potpuno drukčije od svih ostalih, osvrnuti se na ovu vruću temu koja okupira ne samo političare i sindikate nego i sve druge građane, a posebno roditelje.

U novom videu ispričao je tako pokušaje zbrinjavanja svog sina u hrvatskih strankama, ali i što je sve njegov sin naučio u HDZ-u, SDP-u, kod Pupovca,...

"Odvedem ja njega u središnjicu HDZ-a nek ga čuvaju. Bio je tamo na čuvanju oko pet dana. Došao vikend, prošao vikend, došao ponedjeljak. Vidim ja nema meni novčanika, fali u kući tanjura, fali bešteka, pokralo... Ja rek'o: 'Znaš li ti sine šta o tome', a on kaže: 'Ne znam ja ništa.' Odvedem ja njega onda k Pupovcu. Pustim ga jedno tri dana. Odvedem ga u stan, mali pleše Žikino kolo. Rek'o: 'Aj svo zlo s tim.' Kad se ujutro probudim, fali 200 kuna u novčaniku. 'Sine, jesi ti lapio ovih 200 kuna?' Kaže on: 'Nisam.' E, rek'o, sad te vodim u najpošteniju stranku u Hrvatskoj...", priča Krule u svom novom videu.

Što je kod ostalih naučio, pogledajte u nastavku: 

 

Ključne riječi

Komentara 4

RP
rpzagreb
15:40 21.11.2019.

Malog mogu pričuvati i u poreznoj, ministarstvu rada, hep-u, bezbrojnim državnim agencijama.....

DU
Deleted user
13:45 21.11.2019.

Krule......Stankovićev prijatelj, sve je jasno a evo mali podsjetnik: Plenković je protekle 2 godine imao novca da 2 puta promjeni porezne stope na način da ekipa okok njega koji su imali plaće od 16000 kn - 23 000 kn dobijuu povišice od 1000 - 3000 kn. Plenković je svoje ministre koji su osladili prste u pekmezu štitio da nemogućih granica, podijelio je Borgovcima 100-tine miliona kuna, Plenković je pozapošljavao sve svoje iz obitelji i kumstava ali eto od svega je zaboravio sa Sindikatom prosvjete koji već godinama traže usklađenje koeficijenata ne želi razgovarati ali zna obmanjivati javnost i raspaljivati ljude u javnosti protiv sindikata na račun djece. Dragi nezadovoljnici, učitelji vam obrazuju, čuvaju ali i odgajaju vašu djecu....ali hrvati olako podliježu medijima. Razmisli malo narode !!

MA
MateBobanheroj
13:10 21.11.2019.

Sto ga Krule nije vodio kod svog jarana Hasanbegovića? Lako je uvijek napadati HDZ i Pupovca, ajde malo napadaj Hasančeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije