Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFESOR IMAO 3,2 PROMILA

Učeniku (18) koji je nokautirao profesora kaznena prijava

Profesor nokautiran
Foto: ePodravina.hr screenshot
14.06.2018.
u 13:30

Ne zna se još hoće li biti prijavljen i profesor koji je bio pod utjecajem čak 3,2 promila alkohola u krvi.

Protiv učenika Obrtničke škole iz Koprivnice koji je na maturalnoj večeri nokautirao profesora, podnijeta je kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede. Učenik star 18 godina je pod utjecajem 0,5 promila alkohola u krvi 6. lipnja oko 2.35 sati teško ozlijedio 48-godišnjeg profesora koji je pijan polugol plesao na podiju.

Prema priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke, profesor je prethodno fizički napao učenika, udario ga šakom u glavu i lakše ga ozlijedio, a maturant mu je u trenu uzvratio i posložio ga na pod.

Ne zna se još hoće li biti prijavljen i profesor koji je bio pod utjecajem čak 3,2 promila alkohola u krvi. Za kazneno djelo koje se stavlja na teret učeniku predviđena je kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Komentara 2

Avatar Celzijus
Celzijus
13:53 14.06.2018.

Znaći pijani profa je nevin, a klinac koji se branil odmah u čorku. I to je, Joe, Hrvatska.

JO
JokaC
10:16 26.10.2018.

HRVATSKA POLICIJA MITO I KORUPCIJA sad znam zasto su to pravi uzviki profesor ga mazne i ovaj iz obrane ga pukne bas tamo di nije trebo i sad ga treba odmah u zatvor a sta je s onom sta jee ministrica pa gazi ljude po moru ona dobije jos vecu poziciju a da ne pricam pola vlade sa dosijeima bez dosijea ne mozes ic u vladu. Ovo je samo moje misljenje i kao takvo ne smije biti obrisano na ovome komentaru po pravilima 24sata i ustavnog suda o slobodi govora. Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije