Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA NA MATURALNOJ VEČERI

Objavljena snimka: Učenik snimao polugolog profesora na podiju

Foto: Screenshot
07.06.2018.
u 20:15

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a portal piše da je profesor provocirao i vrijeđao, sve dok ga jedan učenik nije nokautirao udarcem šakom u glavu

Profesor Obrtničke škole Koprivnica pretučen je na maturalnoj zabavi u jednom koprivničkom hotelu.

Prema pisanju portala podravski.hr, zatražio je liječničku pomoć u Općoj bolnici T. Bardek, gdje su mu, prema neslužbenim informacijama, ozljede okarakterizirane kao teške. Na portalu podravski.hr objavljena je i snimka razuzdanog profesora.

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a portal piše da je profesor provocirao i vrijeđao, sve dok ga jedan učenik nije nokautirao udarcem šakom u glavu.

Portal epodravina javlja da si je profesor počeo skidati majicu i da je prije toga nekoliko puta pijan pao. Kad su učenici to htjeli snimiti, gurnuo je jednog od učenika koji ga je potom udario šakom.

- To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozljeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio - ispričao je jedan od svjedoka nemilog događaja novinarima portala.

Glasnogovornik PU koprivničko- križevačke Dražen Laljek potvrdio je da je jedna osoba ozlijeđena, da policija postupa prema dojavi i da je u tijeku kriminalističko istraživanje. U školi su rekli da kao ustanova nemaju ništa s time jer je maturalna proslava privatna i organiziraju je učenici.

Pogledajte galeriju: Na ovih 6 načina svakodnevno uništavamo jetru, a niti jedan nije alkohol

1/8

 

Komentara 24

SO
SoloHan
15:35 07.06.2018.

Jokićev kadar za kukurikuralnu, isto ima majicu sa će ge varom

SK
skipper_
20:59 07.06.2018.

čekaj jel ovo snimano negdje na jugu Srbije ili u Hrvatskoj? ja ne vjerujem što ovi slušaju, koji odron hrvatske mladeži, ono kad ti je neugodno gledati neki klip u ime svih njih tamo :-/

DU
Deleted user
22:34 07.06.2018.

Pa i profesori su samo ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije