Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE
Povratak na članak

Učenik šestog razreda teško ozlijeđen na nastavi

Policija je razgovarala s 14-godišnjim učenikom u nazočnosti njegove majke i utvrdila da ga je oko 12.50, za trajanja nastave, učenik šestog razreda stisnutom šakom udario po šaci lijeve ruke i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu.

Komentari 6

BU
BukiZG
12:07 08.03.2010.

I onda će ga sudac za mlade ili opomenuti ili mu dati kaznu 30 dana, pa će ovaj jer je lako prošao dva mjeseca kasnije nekome nanesti ozljede opasne po život i za to će dobiti 3 mjeseca i napokon za godinu dana će nekog ubiti i za to će dobiti 6 mjeseci i još se neće smjeti napisati njegovo ime. Katastrofa !!!! Mladi danas i mladi nekad su savim nešto drugo. Tome treba uskladiti zakone. Mladima u srednjoj školi suditi kao odraslima jer se tako i ponašaju. Sucima koji dodjeljuju blage kazne za fiičko ili psihičko nasilje odmah oduzeti posao i poslati ih na burzu. Ne želimo da naša djeca s ovakvima idu u razred !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želimo ime i prezime takvog mladog budućeg kriminalca i ubojice !!!!!!!!!!

VL
VI
viviann
12:22 08.03.2010.

zašto te nasilnike ne vode psihijatru? trebalo bi sakom odrediti obavezno liječenje u trajanju od 6 mjeseci ili dok se ne vidi poboljšanje, pa bismo se onda i mogli nadati da će se nešto promijeniti.

VL
OB
-obrisani-
13:35 08.03.2010.

Alo viviann! Kako je u Šibeniku?

VL
VI
viviann
14:20 08.03.2010.

was? Ich ferste nicht...?

VL
KR
kreativac
14:42 08.03.2010.

Evo vam gospodine Šimonović vaše demagogije...Uživajte...

VL
Avatar punkufer
punkufer
16:34 08.03.2010.

Novine sve češće izvještavaju o dječjem huliganizmu i nasilju. To je sramota na leđima ministra pravosuđa! Ako nije u stanju smiriti balavce kako će stati na kraj pravim kriminalcima???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.