Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Učenik šestog razreda teško ozlijeđen na nastavi

Policija je razgovarala s 14-godišnjim učenikom u nazočnosti njegove majke i utvrdila da ga je oko 12.50, za trajanja nastave, učenik šestog razreda stisnutom šakom udario po šaci lijeve ruke i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu.
08. ožujka 2010. u 10:59 6 komentara 5 prikaza
tučnjava
Foto: VL

PODTUREN - Policijska uprava međimurska zaprimila je 4. ožujka u 16.46 obavijest  hitne medicinske pomoći da je liječničku pomoć zatražio dječak koji je u Osnovnoj školi Podturen zadobilo teške tjelesne ozljede.

Doznajemo da je riječ  o napuknuću palčane kosti. Učenik je držao ruku na stolu, nakon čega ga je drugi učenik udario po ruci.

Policija je razgovarala s 14-godišnjim učenikom u nazočnosti njegove majke i utvrdila da ga je oko 12.50, za trajanja nastave, učenik šestog razreda stisnutom šakom udario po šaci lijeve ruke i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu.

Počinitelj je učenik rođen 1995. godine iz Podturna, protiv kojega će se podići kaznena prijava ODO-u za mladež u Čakovcu, izvijestila je danas PU međimurska.

Ministar zdravstva Vili Beroš glasovao na glasačkom mjestu u Splitu
Ministar Vili Beroš:
'Ne može kolegica spominjati propast sustava, ja iz straha zovem ravnatelja, a on mi to negira'
Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja
EY PODUZETNIK GODINE
Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad
  • BukiZG:

    I onda će ga sudac za mlade ili opomenuti ili mu dati kaznu 30 dana, pa će ovaj jer je lako prošao dva mjeseca kasnije nekome nanesti ozljede opasne po život i za to će dobiti 3 mjeseca i napokon ... prikaži još! za godinu dana će nekog ubiti i za to će dobiti 6 mjeseci i još se neće smjeti napisati njegovo ime. Katastrofa !!!! Mladi danas i mladi nekad su savim nešto drugo. Tome treba uskladiti zakone. Mladima u srednjoj školi suditi kao odraslima jer se tako i ponašaju. Sucima koji dodjeljuju blage kazne za fiičko ili psihičko nasilje odmah oduzeti posao i poslati ih na burzu. Ne želimo da naša djeca s ovakvima idu u razred !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želimo ime i prezime takvog mladog budućeg kriminalca i ubojice !!!!!!!!!!

  • viviann:

    zašto te nasilnike ne vode psihijatru? trebalo bi sakom odrediti obavezno liječenje u trajanju od 6 mjeseci ili dok se ne vidi poboljšanje, pa bismo se onda i mogli nadati da će se nešto promijeniti.

  • -obrisani-:

    Alo viviann! Kako je u Šibeniku?