Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Učenik se kladio s profesoricom. Nije ni pomislio što će uslijediti!

Foto: Twitter
1/2
11.05.2014.
u 17:52

Bez obzira na ishod cijele priče, maturant je pokrenuo novi trend pa su se tako za njegovim primjerom poveli brojni učenici diljem SAD-a

Andrew Muennink, maturant iz Teksasa protekli je tjedan za ABC News izjavio kako je s profesoricom iz likovnog sklopio dogovor prema kojem njegov razred neće pisati završni ispit ako skupi 15.000 retweetova na Twitteru.

Za prikupljanje ima vremena do 23. svibnja, a u samo prvom tjednu skupio je više od 7,200 retweetova.

Priča se ubrzo počela širiti internetom pa je službenim priopćenjem reagirala i sama škola:

 – Razočarani smo što mediji nisu provjerili sve podatke vezane uz priču. Naši će učenici na kraju mjeseca pisati završni ispit – poručili su iz srednje škole Round Rock.

Bez obzira na ishod cijele priče, maturant je pokrenuo novi trend pa su tako za njegovim primjerom poveli brojni učenici diljem SAD-a.

 

 

>> Osvetnička skrivena kamera: Pogledajte što je učinio prijatelju

Ključne riječi

Komentara 6

LA
Latz
19:09 11.05.2014.

Bravo jadnici ....

JO
jozomali
20:27 11.05.2014.

u amerikama....sve nekako čudno...

LE
lektor
09:20 12.05.2014.

Jedan moj znanac, Nijemac porijeklom iz Češke, odlučio se "još samo obrijati", prije nego prijeđe iz istočnog Berlina u zapadni. Tog jutra su prijelazi zatvoreni... Sa svojim bratićima, koji su se zatekli s druge strane Zida, susreo se tek nakon tek nakon tridesetak godina. Ako se Srbija bude predugo "brijala", vidimo se "u Raju".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije