Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomorska škola

Učenik iz Splita na velikom odmoru dobio udarac i potres mozga

Lažna dojava o bombi u Pomorskoj školi u Splitu (1)
Leonard Ničević/PIXSELL
29.02.2012.
u 11:36

Napadač je još uvijek nepoznat, ali u policiji imaju saznanja da je riječ o učeniku iste škole

Šesnaestogodišnji učenik splitske srednje Pomorske škole dobio je potres mozga i nagnječenje nosa kada ga je u utorak u 10.30 sati na velikom odmoru šakom u glavu udario još uvijek nepoznati mladić. Incident se dogodio u nedaleko od škole u Ulici Antofagaste. Nakon snažnog udarca 16-godišnjak je pao na pločnik i izgubio svijest. Prevezli su ga u KBC Split gdje je zadržan na liječenju. U policiji smatraju da je napadač najvjerojatnije učenik iste škole. Imaju indicije tko bi mogao biti agresivac. 

Ključne riječi

Komentara 1

EX
excell
12:37 29.02.2012.

što će sad reči mila jelavić...koliko će doniti zatvora napadač ako je porečka majka što je svome djetetu dala po guzi dva puta sa kuhačom osuđena ma 6 mjesecui zatvora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije