Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovan

Učenici repali o voću uz gitarističku pratnju vjeroučitelja

'Var \\u0096 11. 11. 2010., Radovan \\u0096 U projektu pripremanja zdrave hrane sudjelovalo je svih 170 ucenika Osnovne skole Metela Ozegovica u Radovanu  PHOTO:  Ljiljana Risek'
'Tezak *10'
15.11.2010.
u 14:00

Na povijesnim radionicama djeca su proučila načine pripreme hrane u povijesti te ustanovila razlike u kuhinji plemstva i običnog puka.

Zamamni mirisi širili su se cijelom OŠ Metela Ožegovića u Radovanu. Mirisi svježe pečena kruha i voća miješali su se s aromom cimeta i kompota od jabuka, a sve to najzanimljivije je bilo učenicima, koje su njihovi učitelji uključili u stvaralački projekt Zdrava hrana.

Dok su uz pratnju na gitari vjeroučitelja Gorana Bunčića neki od njih repali na temu voća i hrane i tako jezikom mladih vršnjacima prenijeli "vitaminsku" poruku za zdrav i dug život, njihovi kolege na radionicama su pretresali temu hrane. Na povijesnim radionicama djeca su proučila načine pripreme hrane u povijesti te ustanovila razlike u kuhinji plemstva i običnog puka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije