Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni odgoj
Povratak na članak

Učenici neće prati zube jer mogu koristiti tek dva-tri umivaonika

Bilo bi idealno da se praksom u školi slijede pravila zdravog življenja, ali to tehnički nije posve izvedivo.

Komentari 5

KO
kontras
19:23 11.09.2012.

Moj mali je išao na boravak i učiteljica mu nije dozvoljavala da poslije ručka opere zube, jer joj se nije dalio čekati dok ih on pere da izvede djecu van. On se malo s njom nadmudrivao a onda je odustao. I takve vi sad mislite obrazovati... A djeca, slabo odgojena po pitanju higijene, jedva će dočekati da ne moraju i.. piši propalo. Pomenuta škola je u kvartu Vrbani.

VL
Avatar abakus
abakus
19:24 11.09.2012.

Evo još jednog oblika "presijecanja vrpci": uvodi se nešto za što nikakve pripreme nisu napravljene i za što uopće ne postoje uvjeti - niti će tako skoro postojati. Trla baba lan da joj prođe dan... toliko o onom bedaku Jovanoviću.. Cijela je ova priča napravljena ISKLJUČIVO radi uvuđenja spolnog neodgoja u škole. I da bi se uhljebila grupa zgubidana koja će dolaziti držati djeci pornografske predstave pod izlikom "edukacije".

VL
JA
james49
21:46 11.09.2012.

Koliko ja znam, zubi se peru kod kuće. Uškoli eventualno treba čistiti zube koncem

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:07 11.09.2012.

molim da svi koji su radili mjesecima "pripremu" ovog projekta da uplate svoje plaće unazad tog perioda u državni proračun jer je očito da su napravili samo štetu ... ja sam za 5 minuta koliko mi je trebalo da pročitam najavu ovog nakaradnog projekta uočio da od toga nema ništa. jedino priznajem da projekt ima dobru stranu u želji da potakne prevenciju ali sa realizacijom je bilo jasno da je neprovediva

VL
OV
ovcica
09:19 12.09.2012.

Ako ima toliko djece koja ne znaju osnove higijene onda nije na školama da ih to uče nego na roditeljima. Žalosno je da dijete od 6 godina tek u školi dobije informaciju i poduku o tome. A da roditelji prođu edukaciju o tome a ne da se učiteljima zadaje sve više zaduženja za koja ionako nisu plaćeni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.