Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA NA TIKTOKU

Učenica iz bjelovarske škole imala popis kolega koje želi ubiti, policija je privela

Video portal TikTok
Jens Kalaene/DPA/PIXSELL
12.05.2023.
u 20:59

Otac dotične je lovac i ima pristup oružju i nije baš to bezopasno. Nažalost mi kao roditelji o tom nismo obaviješteni, kažu roditelji

Učenica jedne bjelovarske škole imala je popis učenika koje želi ubiti, a na kojem su se našli njezini razredni kolege, piše Bjelovar.live. Roditelji su to doznali jučer, a s tim su ih upoznala njihova djeca. Navodno je taj popis objavljen prije nekoliko dana na TikToku te kruži društvenim mrežama. 

Ubrzo nakon što je objavljena, sa snimkom je upoznata policija koja je u vrlo kratkom vremenu privela učenicu, a snimka je ubrzo i obrisana. Učenica je uz popis prijetila da će sve s istog ubiti, a s cijelom pričom je upoznat i područni Zavod za socijalni rad. 

– Danas su tek učenici saznali kako je jedan cijeli razred s još jednim dečkom na popisu jedne pomahnitale djevojke koja prijeti da će ih pobiti. Otac dotične je lovac i ima pristup oružju i nije baš to bezopasno. Nažalost mi kao roditelji o tom nismo obaviješteni, tek su danas djeca o tom saznala – jedna je od roditeljskih poruka koje je dobio Bjelovar.live. 

Učenicu je očito potaknuo stravičan zločin koji se dogodio u Srbiji gdje je učenik u beogradskoj školi ubio osmero ljudi i još nekoliko ranio. 

VIDEO Beograđani u suzama: Ovo je nešto što se taložilo u našem društvu i sad je eskaliralo

Komentara 10

VA
valides
22:28 12.05.2023.

"TikTok sije zlo"

Avatar antikomunist2
antikomunist2
21:54 12.05.2023.

Takozvane "društvene mreže" su kuga i kolera današnjeg vremena.

LO
loraxy
22:29 12.05.2023.

Tik tok je izopačena aplikacija i treba ju zabraniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije