Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA PAČETINA

Džepnim nožićem ubio susjeda i rođaka koji ga je prethodno izudarao kolcem

Mala Pačetina
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
14.06.2015.
u 22:31

Ubojstvu je, kako doznajemo, prethodila svađa i tučnjava, u kojoj je 57-godišnjak kolcem izudarao A. H.

U Maloj Pačetini u općini Petrovsko, nedaleko od Krapine, u nedjelju predvečer je 55-godišnji A. H. džepnim nožićem s više uboda u prsa usmrtio svog 57-godišnjeg susjeda i daljeg rođaka.

Ubojstvu je, kako doznajemo, prethodila svađa i tučnjava, u kojoj je 57-godišnjak kolcem izudarao A. H., nakon čega je ovaj uzvratio nožićem, što je završilo tragično.

Još nije poznato oko čega su se posvađali, ali svađi je, potvrdila je policija, kumovao alkohol. Inače, zbog ozljeda koje je zadobio od udaraca kolcem, A. H. je završio u Općoj bolnici Zabok, gdje su mu, neslužbeno doznajemo, ustanovljene kontuzije abdomena, prsišta i glave.

>> Preminuo od uboda nakon sukoba u Splitu, napadač uhićen

>> Hicem u glavu ubio prijatelja dok mu je pokazivao pištolj

>> Oteo ženu pa prijetio: Mogu što želim, sad ću te silovati...

Komentara 9

IK
ikonoklast
21:58 14.06.2015.

sta će tek bit u velikoj pačetini

DU
Deleted user
22:17 14.06.2015.

Stvarno me zanima čemu služe ovakve vijesti. Djeca u 5. razredu osnovne škole već uče koje osnovne elemente mora imati vijest, a što ima ova ?

DU
Deleted user
06:46 15.06.2015.

Ovo je stvarno udarna vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije